H Ντόρτμουντ αποφάσισε να επενδύσει στον Αμπντουλά Καμαρά. Το 16χρονο «διαμαντάκι» των ακαδημιών της Παρί. Τον ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του το μεσημέρι της Τρίτης (20/7). Ο νεαρός απασχολεί καιρό τώρα την Ντόρτμουντ. Η οποία προσπαθούσε να τον κλείσει από το περασμένο καλοκαίρι. Ο παίκτης με καταγωγή από τη Γουινέα δεν πωλούνταν από τους […]

H Ντόρτμουντ αποφάσισε να επενδύσει στον Αμπντουλά Καμαρά. Το 16χρονο «διαμαντάκι» των ακαδημιών της Παρί. Τον ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του το μεσημέρι της Τρίτης (20/7).

Ο νεαρός απασχολεί καιρό τώρα την Ντόρτμουντ. Η οποία προσπαθούσε να τον κλείσει από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο παίκτης με καταγωγή από τη Γουινέα δεν πωλούνταν από τους Παριζιάνους. Τα πράγματα άλλαξαν όμως, φέτος. Ο Καμαρά έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου που είχε υπογράψει με την Παρί το 2019, όταν και μπήκε στις ακαδημίες της. Η γαλλική ομάδα προσπαθούσε επί μήνες να τον πείσει να ανανεώσει. Άλλωστε, γνωρίζουν πως ο 17χρονος άσος έχει τρομερά περιθώρια εξέλιξης. Δεν μπορούσαν, όμως, να του δώσουν βεβαιώσεις ότι θα είχε χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, η Παρί ήρθε σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ, που της κατέβαλε ένα μικρό ποσό κι έκανε δικό της τον Καμαρά. Ο νεαρός έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής που μετακινείται από τις ακαδημίες των Παριζιάνων στους Βεστφαλούς μετά τους Νταν-Άξελ Ζαγκαντού και Σουμαΐλα Κουλιμπαλί. Πλέον στις τάξεις της γερμανικής ομάδας διαθέτουν έναν ακόμη ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον οποίο καλούνται να αναδείξουν, όπως έχουν κάνει με τόσους και τόσους παίκτες κατά το παρελθόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ