Άνετη νίκη και πάτησαν ξανά κορυφή οι Βαυαροί.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga υποδέχθηκε την Ουνιόν Βερολίνου και την κέρδισε με 3-0.

Οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ήταν εντυπωσιακοί στην «Allianz Arena», μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Έτσι, παρέμειναν στην κορυφή της κατάταξης μαζί με την Ντόρτμουντ, με τους «πρωτευουσιάνους» να μένουν στην τρίτη θέση, στο -3.

Ο Έρικ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ άνοιξε το σκορ στο 31’, με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 40’.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα στο 45’+1’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των Βαυαρών, που έριξαν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο.

Μπάγερν Μονάχου: Ζόμερ, Στάνισιτς (78΄Κανσέλο), Παβάρ, Ντε Λιχτ, Ντέιβις, Γκορέτζκα, Κίμιχ (78΄Σανέ), Κομάν (65΄Μανέ), Μίλερ (87΄Τελ), Μουσιάλα, Τσούπο Μότινγκ (65΄Γκνάμπρι).

Ουνιόν Βερολίνου: Ρόνοβ, Ντοέκι, Κνόχε, Λέιτε, Τρίμελ, Λαϊντουνί, Κεντίρα (78′ Χάμπερερ), Θόρσμπι (63′ Σεγκουίν), Ρουσιγιόν (66′ Γκίσελμαν), Μπέκερ (63′ Λέβελινγκ), Σιεμπατσό (63′ Μπέρενς).

Στον αγώνα που προηγήθηκε η Φράιμπουργκ και η Λεβερκούζεν ήρθαν ισόπαλες, 1-1.

Ο Βιντσέντσο Γκρίφο άνοιξε το σκορ στο 28’, αλλά ο Σαρντάρ Αζμούν έφερε το ματς στα ίσα στο 67’.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λεβερκούζεν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ