Κέρδισαν και πάλι στην πρεμιέρα τους οι «κιτρινόμαυροι».

H Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Μπάγερ Λεβερκούζεν συναντήθηκαν στο «Signal Iduna Park», στην πρεμιέρα τους στη φετινή Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το… δεξί στις τελευταίες επτά σεζόν και το ίδιο έκαναν και τώρα, με 1-0.

Στο 10’ ο Καρίμ Αντεγέμι απείλησε, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Το έκανε ο Μάρκο Ρόις που τσίμπησε την μπάλα και την έσπρωξε στο τέρμα.

Ο Πάτρικ Σικ στο 20’ και ξανά ο Ρόις ένα λεπτό αργότερα επιχείρησαν να σκοράρουν, χωρίς όμως ουσία. Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 42’, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι, όπως και ο Τοργκάν Αζάρ στο 50’.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 53’ με τον Εζέκιελ Παλάσιος, όμως το γκολ του δεν μέτρησε ως οφσάιντ, ενώ ο Σικ φλέρταρε με το γκολ στο 63’ και το 68’. Χαμένη ευκαιρία είχε και ο Μάριους Βολφ στο 85’.

Δεν τους έφθανε η ήττα, οι «ασπιρίνες» τελείωσαν και με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Λούκας Χραντέτσκι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Mπορούσια Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Γκερέιρο (84′ Βολφ), Σλότερμπεγκ, Χούμελς, Μενιέ, Μπέλιγχαμ, Ρόις, Νταχούντ, Μάλεν (84′ Τσαν), Μουκοκό (69′ Μπραντ), Αντεγέμι (23′ Αζάρ).

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Φριμπόνγκ, Ταψόμπα, Ινκαπιέ (79′ Μπάκερ), Άντριχ (13′ Αράνγκιθ), Παλάσιος (79′ Αμίρι), Μπελαράμπι (46′ Χλόζεκ), Ντεμιρμπάι (66′ Αζμούν), Ντιαμπί, Σικ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λεβερκούζεν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ