Αγωνιστική δράση  στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Αγωνιστική δράση  στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga. Ξεχωριστή σημασία φυσικά η μονομαχία μεταξύ  Μπάγερν Μονάχου  και Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ένα ντέρμπι με τα όλα του. Με τις δύο ομάδες να θέλουν τους 3 βαθμούς, από την μία για να μεγαλώσει το προβάδισμα της η Μπάγερν, και από την άλλη για να μειώσει την απόσταση της από την κορυφή η ομάδα από την Βεστφαλία.

Φανταστική η ατμόσφαιρα στην Αλιάνζ Αρένα.

Στο 14′ άνοιξε το σκορ η γηπεδούχος. Ο Serge Gnabry πέτυχε ένα φοβερό γκολ! Έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι, σκέτη μαγεία!

Δυνατά μπήκε στον αγώνα η γηπεδούχος με σκοπό να τελειώσει από νωρίς τις ελπίδες της Ντόρτμουντ για θετικό αποτέλεσμα. Μόλις στο 34′ πήρε προβάδισμα νίκης. O Kingsley Coman πάσαρε στον Serge Gnabry  ο οποίος χωρίς; να χάσει χρόνο έπιασε  ένα έξοχο σουτ από την άκρη της περιοχής, και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ για το 2:0.

Η Ντόρτμουντ βρήκε το γκολ που την ξαναέβαλε στο παιχνίδι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Emre Can  εκτέλεσε ένα πέναλτι με τον Manuel Neuer να μην μπορεί να αντιδράσει στο 52′.

Ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε. Η Μπάγερν κρατούσε την μπάλα και ήθελε να κρατήσει το προβάδισμα που της έδινε και τον τίτλο.

Αλλά λίγο πριν το τέλος η Μπάγερν έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της.

Στο 84′ ο Jamal Musiala  πήρε μια έξοχη πάσα μέσα στην περιοχή και έκανε ένα χαμηλό σουτ στην αριστερή γωνία της εστίας, και έγραψε το 3-1.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ουπαμεκανό, Παβάρ, Ντέιβις, Ερναντές, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Κομάν, Λεβαντόβσκι

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χιτς, Τσαν, Ακάντζι, Ζαγκάντου, Βολφ, Μπραντ, Μπέλιγχαμ, Γκερέρο, Ρεϊνίερ, Ρόις, Χάλαντ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ