Ο Αλφόνσο Ντέιβις επέστρεψε και πάλι στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Αλφόνσο Ντέιβις ήταν ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που νόσησαν από τον κορωνοϊό. Ο 21χρονος πλάγιος μέσος και αριστερός πλάγιος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου είχε διαγνωσθεί με ήπια μυοκαρδίτιδα και έπρεπε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τον Γενάρη για τρεις μήνες, όπως είχε ενημερώσει η γερμανική ομάδα.

Ο Καναδός όμως πάλεψε και επέστρεψε νωρίτερα! Ο Αλφόνσο Ντέιβις πάτησε και πάλι χορτάρι στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και πάλι στις προπονήσεις με την Μπάγερν Μονάχου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την καρδιά μου! Ούτε με κάποιο άλλο μέρος του σώματός μου. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι ακόμα είμαι στο 100% έτοιμος, ώστε να βοηθήσω άμεσα την ομάδα! Θα πρέπει να ανακτήσω λίγο από τον χαμένο ρυθμό μου! Είμαι έτοιμος να δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται, ώστε να τα καταφέρω.

Δεν είμαι πολύ μακριά στο να το πετύχω. Κάθε μέρα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να γίνει όσο πιο άμεσα γίνεται! Δουλεύω πολύ, πολύ σκληρά, χωρίς την μπάλα στα πόδια μου. Κάτι που με έχει βοηθήσει αρκετά μπορώ να πω. Αλλά θέλω να μπω στα πλάνα της ομάδας όσο πιο γρήγορα γίνεται», δήλωσε ο Ντέιβις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ