Αγωνιστική δράση  στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Bundesliga. Ενδιαφέρον είχε  η μονομαχία μεταξύ Μάιντζ -  Μπάγερν Μονάχου. 

Αγωνιστική δράση  στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Bundesliga. Ενδιαφέρον είχε  η μονομαχία μεταξύ Μάιντζ –  Μπάγερν Μονάχου

Ένα παιχνίδι που οι Βαυαροί δεν …έπαιξαν ποτέ. Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ποιότητα και η Μάιντζ να κάνει περίπατο για την νίκη.

Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στους αντιπάλους των γηπεδούχων για την σωτηρία στην κατηγορία.  Με τον Φέλιξ Μάγκατ να είναι κεραυνός στις δηλώσεις του:

«Η κατάσταση είναι ακόμα κρίσιμη μεταξύ της Στουτγάρδης, της Μπίλεφελντ και εμάς», ανέφερε ο Μάγκατ στο Sky μετά το ισόπαλο 1-1 της Χέρτα κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι της Μπάγερν με τη Στουτγάρδη την επόμενη αγωνιστική, ο Μάγκατ τόνισε:

«Δεν ξέρεις τι να πεις γι’ αυτό. Η Μπάγερν είναι πρωταθλήτρια, δεν ξέρω αν έχει σταματήσει να παίζει τώρα. Είδα μόνο το αποτέλεσμα, δεν ξέρω πώς προέκυψε, αλλά δεν είναι ωραίο. Για όλες τις ομάδες, η σεζόν διαρκεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική και δεν ξέρω γιατί μια ομάδα μπορεί μετά να πει: “Δεν θα παίξουμε τη σεζόν μέχρι το τέλος και δε θα καταβάλουμε προσπάθεια στις τρεις αγωνιστικές πριν το κλείσιμο”. Δεν εξυπηρετεί την Bundesliga ή τον ανταγωνισμό».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ