Πολλές και σημαντικές οι αναμετρήσεις για την 28η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, σε κορυφή και ουρά της βαθμολογίας.

Αρκετή αγωνιστική δράση  στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga. Ξεχωριστή σημασία φυσικά η μονομαχία μεταξύ ΦράιμπουργκΜπάγερν Μονάχου  στο Europa-Park Stadion.

Για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στον τίτλο έπαιζε η Μπάγερν και για να παραμείνει εντός ευρωπαϊκής τροχιάς η γηπεδούχος.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλες συγκινήσεις με την γηπεδούχο καλά οργανωμένη, και την Μπάγερν να έχει την έλεγχο του αγώνα, αλλά χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες,

Τελικά στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε να μπαίνουν τα γκολ.

Αρχή έκανε η Μπάγερν στο 58′ με τον Γκορέτσκα που την έβαλε σε θέση οδηγού.

Ο Leon Goretzka σηκώθηκε ψηλά και εκμεταλλεύτηκε μια σέντρα από εκτέλεση φάουλ του Joshua Kimmich. Έστειλε την μπάλα μέσα με κεφαλιά στο κέντρο της εστίας, αλλάζοντας το σκορ σε 0:1.

Αλλά στο 63′ ήρθε η απάντηση από την γηπεδούχο. Ο Nils Petersen έφερε το παιχνίδι στα ίσα.  Πήρε μια όμορφη πάσα και έπιασε ένα τέλειο σουτ από την άκρη της περιοχής, που πήγε στην αριστερή πλευρά της εστίας.

Ανέβασε ρυθμούς η Μπάγερν και ξαναπήρε το προβάδισμα στο 72′. Ο Lucas Hernandez έκανε μια σέντρα μέσα στην περιοχή και βρήκε τον Serge Gnabry, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία.

Βρήκε και τρίτο γκολ στο 82′. με υπέροχο τελείωμα από τον Kingsley Coman που έγραψε το 1-3.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στα χασομέρια. Στο 96′ ο Marcel Sabitzer  βρήκε δίχτυα μετά από ένα εκπληκτικό τελείωμα για το τελικό 1-4.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ