Ώρα για φινάλε στην Bundesliga, με την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος να είναι συναρπαστική και γεμάτη με ματσάρες. 

Ώρα για φινάλε στην Bundesliga, με την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος Με τον αγώνα Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν.

Η Μπάγερν Μονάχου, που είχε ήδη σηκώσει την κούπα τέθηκε αντιμέτωπη με την Βόλφσμπουργκ, εκτός έδρας. Κλείνοντας και εκείνη άλλη μια πετυχημένη χρονιά και στοχεύοντας την νίκη. Από την άλλη η γηπεδούχος σε μια μέτρια χρονιά ήθελε να κλείσει με μια νίκη γοήτρου απέναντι στην πρωταθλήτρια.

Στο 17΄πήρε το προβάδισμα η φιλοξενούμενη. Ο Joshua Kimmich εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Josip Stanisic από το σημείο του πέναλτι, ΄έπιασε μια δυνατή κεφαλιά και την έστειλε κατευθείαν στην πάνω αριστερή γωνία.

Το τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου μας έκρυβε εκπλήξεις αφού είδαμε δύο γκολ. Ποιο συγκεκριμένα στο 40′ η Μπάγερν έκανε το 0-2 και η απάντηση ήρθε στο 45΄από την γηπεδούχο.

Ο Thomas Muller έστειλε τη μπάλα βαθιά μέσα στην περιοχή και βρήκε τον Robert Lewandowski αμαρκάριστο, και αυτός με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας και έδωσε σημαντικό προβάδισμα νίκης 0-2 για την ομάδα του.

Ο Max Kruse διάβασε πολύ καλά το γήπεδο και έστειλε την μπάλα στον Jonas Wind, ο οποίος με μεγάλη ψυχραιμία μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία, και μείωσε σε 1-2 για την γηπεδούχο.

Στο 55΄η Βόλφσμπουργκ ξαναχτύπησε και έφερε τον αγώνα στα ίσα. Ο Max Kruse τελειώνει την φάση από πολύ κοντά μετά από μια όμορφη πάσα του Miki van de Ven.

Στο χαλαρό οι δύο ομάδες πρόσφεραν γκολ και θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στην Βολκσβάγκεν Αρένα. Έκλεισαν ραντεβού την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ