Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν εμφανίστηκε εκνευρισμένος για τη διαρροή εσωτερικών ζητημάτων της Μπάγερν Μονάχου στα γερμανικά ΜΜΕ. Ο νεαρός τεχνικός έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στην ομάδα του και παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα ξεπεράσει τα θέματα που αντιμετωπίζει. “Δεν πιστεύω ότι η ομάδα θα καταρρεύσει. Είναι σημαντικό να είμαστε ο ένας για τον άλλον σε καταστάσεις που […]

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν εμφανίστηκε εκνευρισμένος για τη διαρροή εσωτερικών ζητημάτων της Μπάγερν Μονάχου στα γερμανικά ΜΜΕ.

Ο νεαρός τεχνικός έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στην ομάδα του και παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα ξεπεράσει τα θέματα που αντιμετωπίζει.

“Δεν πιστεύω ότι η ομάδα θα καταρρεύσει. Είναι σημαντικό να είμαστε ο ένας για τον άλλον σε καταστάσεις που τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Στο τέλος είμαστε ομάδα, ακόμη και αν δεν έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις“, ανέφερε αρχικά ο Γερμανός.

“Φυσικά δεν είμαι χαρούμενος που κάποια εσωτερικά ζητήματα, που πρέπει να παραμείνουν εσωτερικά, διαρρέουν. Αυτό δεν είναι ευεργετικό, κάποια θέματα είναι ιδιωτικά, πρόσθεσε ο προπονητής των Βαυαρών.

Ποιος έχει κορωνοϊό και γιατί, τι πρέπει να πληρώσει, τι κάνει και τι δεν κάνει. Υπάρχουν κάποια ιδιωτικά ζητήματα που φυσικά έχουν να κάνουν με την Μπάγερν. Δεν θα μιλήσουμε αν ο Χ παίκτης έτρωγε και με ποιον. Υπάρχουν πολλά πράγματα που βγαίνουν προς τα έξω. Θα ήταν καλύτερο αν ήμασταν λίγο πιο κλειστά”, επεσήμανε στο τέλος ο Νάγκελσμαν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ