Στην Μπάι Αρένα η γηπεδούχος που έψαχνε την νίκη για να παραμείνει εντός τετράδας, και από την άλλη χωρίς βαθμολογικούς στόχους η φιλοξενούμενη.

Aγωνιστική δράση στην Bundesliga για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Δευτέρα με δύο αγώνες που ολοκλήρωσαν το παζλ δύο στροφές πριν το τέλος.

Γκλάντμπαχ – Λειψία

Στο Μπορούσια Παρκ η Γκλάντμπαχ υποδέχθηκε την Λειψία.  Από δύο αγώνες χωρίς νίκη για την αδιάφορη βαθμολογικά γηπεδούχο, και καιγόταν για βαθμούς η φιλοξενούμενη που ήθελε το τρίποντο για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα.

Η γηπεδούχος σχετικά νωρίς στο 17΄πήρε το προβάδισμα. Ο Lars Stindl βρήκε τον Breel Embolo, μέσα στην περιοχή και αυτός πολύ γρήγορα σούταρε προς το κέντρο της εστίας για το 1-0. Αλλά στο 36΄η Λειψία βρήκε την απάντηση. Ο Christopher Nkunku πήρε μια εξαιρετική πάσα, και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα.  Με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα χαμηλά, στην αριστερή γωνία της εστίας. Υπέροχο τελείωμα.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος η Γκλάντμπαχ πήρε το προβάδισμα ξανά. Αφού πήρε μια εξαιρετική πάσα, ο Jonas Hofmann εξαπέλυσε ένα σουτ που πάει κατευθείαν στην κάτω αριστερή γωνία. Καλή ομαδική προσπάθεια!

Στο 64΄η Γκλάντμπαχ έμεινε με 10 παίχτες. Ο Nico Elvedi πετσόκοψε τον αντίπαλό του με ένα φονικό τάκλιν, και δίκαια πήρε κόκκινη κάρτα.

Αν και με δέκα παίχτες η γηπεδούχος τριπλασίασε τα τέρματα της και πήρε προβάδισμα νίκης. Ο Jonas Hofmann μετά από μια υπέροχη πάσα ακριβώς έξω από την περιοχή και κάρφωσε την μπάλα στην αριστερή γωνία, χωρίς να την δει ο τερματοφύλακας.

Μπάγερν Λεβερκούζεν – Άιντραχτ

Στην Μπάι Αρένα η γηπεδούχος που έψαχνε την νίκη για να παραμείνει εντός τετράδας, και από την άλλη χωρίς βαθμολογικούς στόχους η φιλοξενούμενη.

Στο 18΄προβάδισμα νίκης για την γηπεδούχο. Φοβερή δουλειά από τον Moussa Diaby, που πήρε πάνω του την ανάπτυξη της ομάδας του. “Έφτιαξε” τον Paulinho, ο οποίος νίκησε τον Kevin Trapp με ένα έξοχο σουτ στην κάτω αριστερή γωνία για το 1-0.

Στο 71΄κλείδωσε την νίκη η γηπεδούχος. Ο Jonas Hofmann πήρε την μπάλα μετά από ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και τέλειωσε την φάση για το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γκλάντμπαχ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λεβερκούζεν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ