Aγωνιστική δράση στην Bundesliga για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο με ενδιαφέροντες  αγώνες. 

Aγωνιστική δράση στην Bundesliga για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο με ενδιαφέροντες  αγώνες.

Στουτκάρδη – Κολωνία

Ο Κάλατζιτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους από νωρίς στο ματς. Ο Μοντέστ όμως ισοφάρισε πριν την λήξη του ημιχρόνου, με ωραίο σουτ στην κίνηση.

Ο Έντο όμως έδωσε την νίκη για την Στουτγκάρδη σκοράροντας 25 λεπτά πριν την λήξη, γράφοντας το τελικό 2-1 και δίνοντας 3 πόντους στο φινάλε της φετινής Bundesliga.

Μάιντζ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ένα παιχνίδι με ανατροπές. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ίγκβανσεν από νωρίς, οι “αετοί όμως απάντησαν και γύρισαν το παιχνίδι αρκετά γρήγορα. Με 2 γκολ από τους Τούτα και Μπορέ. Στο β μέρος ο Ίγκβανσεν σκόραρε και πάλι, για το 2-2.

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ

Κλειστό παιχνίδι στην έδρα των ασπιρινών. Με την Φράιμπουργκ να προσπαθεί να βρει διαδρόμους, όμως να μην έχει στόχο. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν και εκείνοι τις καλές στιγμές τους, όμως το 0-0 παρέμεινε. Ο Αλάριο στο 55ο λεπτό όμως βρήκε σκορ, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Ένα γκολ …Ευρώπης.

Η Φράιμπουργκ όμως έκανε προς στιγμήν χαλάστρα, σκοράροντας για το 1-1 με τον Χέμπερερ. Η Λεβερκούζεν όμως ξανα-μίλησε στο 90+ με τον Παλάσιος να γράφει το τελικό 2-1.

Ουνιόν Βερολίνου – Μπόχουμ

Εύκολο έργο για τους πρωτευουσιάνους. Οι οποίοι προηγήθηκαν από νωρίς με 2-0, με σκόρερς τους Πρόμελ και Αβονόιλ. O Ζόλερ και ο Βόουεν όμως, μέσα σε 10 λεπτά στο 2ο μέρος, κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και να ισοφαρίσουν το παιχνίδι.

Χρειάστηκαν τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα για να πάρει την νίκη η ομάδα του Βερολίνου.

Ο Taiwo Awoniyi  έκανε μια εξαιρετική κούρσα και τραβά την σκανδάλη μέσα από την περιοχή, νικώντας τον Michael Esser με ένα σουτ στην κάτω αριστερή γωνία. Κάνοντας το σκορ σε 3:2.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ