Η κούρσα της Bundesliga έχει πάρει φωτιά. Με Μπάγερν και Ντόρτμουντ να κονταροχτυπιούνται στην κορυφή. Πρώτο τεστ στην αγωνιστική για την Μπάγερν, η οποία υποδέχθηκε την μαχητικη Μάιντζ. Μετά το πάρτι κόντρα στην Μπαρτσελόνα και την πρωτιά του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, με 6/6 νίκες οι Βαυαροί δεν θα έλεγαν όχι σε ένα εύκολο τρίποντο. […]

Η κούρσα της Bundesliga έχει πάρει φωτιά. Με Μπάγερν και Ντόρτμουντ να κονταροχτυπιούνται στην κορυφή.

Πρώτο τεστ στην αγωνιστική για την Μπάγερν, η οποία υποδέχθηκε την μαχητικη Μάιντζ.

Μετά το πάρτι κόντρα στην Μπαρτσελόνα και την πρωτιά του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, με 6/6 νίκες οι Βαυαροί δεν θα έλεγαν όχι σε ένα εύκολο τρίποντο. Από την άλλη πλευρά η Μάιντζ ανευ αντίστασης πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρία άγονα παιχνίδια.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Ντόρτμουντ φιλοξενήθηκε από την Μπόχουμ.

Η γηπεδούχος ομάδα εντυπωσιάζει ολοένα και περισσότερο, μιας και κατακτά πλέον ακόμα και εκτός έδρας νίκες. Δίκαια πράγματα στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και νίκη με σκορ 3-2.

Από την άλλη, οι Βεστφαλοί, μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Μπάγερν έψαχναν θετικό αποτέλεσμα. Για να μην μείνουν πίσω στην κούρσα.

Μπάγερν Μονάχου – Μάιντζ 2-1

Η Μπάγερν Μονάχου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επειδή ξέρει καλά από ανατροπές, το έκανε ξανά. Με ολική ανατροπή κέρδισε την Μάιντζ με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο

22ο λεπτό όταν ο Ονισίβο  με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κομάν πήρε μια εξαιρετική μπαλιά, βγήκε στην πλάτη της άμυνας και «εκτέλεσε» κάτω από τα πόδια του Ζέντνερ, στο 53′. Τέλος ο Τζαμάλ Μουσιάλα, σε μία φάση διαρκείας πήρε την μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με συρτό σουτ στο 74′ έκανε το 2-1.

Μπόχουμ – Ντόρτμουντ 1-1

Όμορφο παιχνίδι έγινε στην έδρα της Μπόχουμ, που φιλοξένησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ, και κατάφερε να βάλει δύσκολα στην φιλοξενούμενη. Αν και η Ντόρτμουντ έχασε κλασικές ευκαιρίες με Μπέλινγκχαμ, Ρόις και Χάαλαντ. Αντίθεα βρέθηκαν με την πλατη στον τοίχο.

  Με τον Κόμπελ που έκανε πέναλτι στο 40ο λεπτό και φυσικά ο Πόλτερ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι «κιτρινόμαυροι»… βρήκαν την ισοφάριση στο 85′, με τον Μπραντ να σουτάρει στη δεξιά γωνία, μετά από ασίστ του Χάλαντ, και κατάφεραν να μην φύγουν χαμένοι, αλλά είδαν την διαφορά τους από την κορυφή να μεγαλώνει.

Λειψία, Χέρτα και Χόφενχαϊμ σημείωσαν σημαντικές νίκες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ