Aγωνιστική δράση στην Bundesliga για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο με ενδιαφέροντες  αγώνες που άνοιξαν το σημερινό μενού. 

Aγωνιστική δράση στην Bundesliga για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο με ενδιαφέροντες  αγώνες που άνοιξαν το σημερινό μενού. Η Κολωνία φιλοξένησε την Βόλφσμπουργκ, η Φράιμπουργκ υποδέχτηκε την Ουνιόν Βερολίνου, και η Χοφενχάιμ αντιμετώπισε την Λεβερκούζεν δύο στροφές πριν το τέλος.

Κολωνία – Βόλφσμπουργκ 0-1

Η γηπεδούχος έψαχνε την νίκη για να μείνει εντός Ευρωπαϊκών θέσεων, αλλά η “αδιάφορη” φιλοξενούμενη πήρε το προβάδισμα στο 43′ όταν ο Yannick Gerhardt βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το γκολ έκρινε τον αγώνα με την φιλοξενούμενη, να κάνει την ζημιά στην γηπεδούχο, με το όνειρο της Ευρώπης να απομακρύνεται.

Φράιμπουργκ – Ουνιόν – Βερολίνου 1-4

Η Φράιμπουργκ που καιγόταν για την νίκη έτσι ώστε να παραμείνει εντός τετράδας την πάτησε άσχημα από την Ουνιόν που μπήκε αφηνιασμένη στο πρώτο μέρος και ουσιαστικά καθάρισε τον αγώνα με το 0-3. Ο Promel G. στο 9′ έκανε το 0-1, και μετά από ασίστ του Becker ο Trimmel C. έκανε το 0 – 2. Το 0-3 το έγραψε ο Becker μετά από ασίστ του Awoniyi T.

Στο δεύτερο μέρος μείωσε στο 59′ σε 1-3, 0 Lucas Holer. Στο 91′ ήρθαν και τα ντόρτια. Ο Giesselmann N. μετά από ασίστ του Oczipka B έκανε το τελικό 1-4.

Ήττα σοκ για την γηπεδούχο, που θα γκρεμίσει ότι έχτιζε;

Χοφενχάιμ – Λεβερκούζεν 2-4

Χορταστικό το πρώτο μέρος στην ΠριΖίρο Αρίνα. Η γηπεδούχος έπαιζε για τις όποιες ελπίδες της για μια ευρωπαϊκή θέση, και για την παραμονή της στην τετράδα η φιλοξενούμενη. Η Λεβερκούζεν πήρε το προβάδισμα με τον Rutter G. έπειτα από ασίστ του Baumgartner C.  Στο 34′ ο Schick P. έφερε τον αγώνα στα ίσα κάνοντας το 1-1 με ασίστ του Diaby M. Η γηπεδούχος τελικά έκανε την ολική ανατροπή στο 36′ με τον Baumgartner C. και ασίστ του Kaderabek P.

Στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ισοφάρισε στο 71′. Ο Moussa Diaby μετά από μια πάσα ακριβείας μέσα στην περιοχή, από τον Patrik Schick, με ψυχραιμία κέρδισε τον τερματοφύλακα με ένα σουτ ακριβείας στην κάτω δεξιά γωνία, για το 2-2. Νέα ολική ανατροπή με την φιλοξενούμενη τρία λεπτά αργότερα έκανε το 2-3. Ο Charles Aranguiz βρήκε τον Patrik Schick μέσα στην περιοχή και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 91′ κλείδωσε την νίκη με τον Alario L που εκανε το τελικό 2-4.

Νίκη τετράδας για την φιλοξενούμενη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γκλάντμπαχ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λεβερκούζεν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ