Η γηπεδούχος είχε εξασφαλίσει την παραμονή της, και από την άλλη η φιλοξενούμενη ήταν βαθμολογική αδιάφορη.

Aγωνιστική δράση στην Bundesliga για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο με ενδιαφέροντες  αγώνες. Ο τελευταίος αγώνας της ημέρας έγινε στο Ολύμπιασταντιον μεταξύ Χέρτα Βερολίνου – Μάιντζ.

Η γηπεδούχος είχε εξασφαλίσει την παραμονή της, και από την άλλη η φιλοξενούμενη ήταν βαθμολογική αδιάφορη. Ελεύθερα έπαιξαν οι δύο ομάδες.

Η φιλοξενούμενη πήρε το προβάδισμα στο 25′. Ο Karim Onisiwo βρήκε τον Silvan Widmer μέσα στην περιοχή, και αυτός με ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα χαμηλά στο κέντρο της εστίας. Αλλά στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφεραν τον αγώνα στα ίσα. Στο 90’+5′ ο Dedryck Boyata ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Davie Selke εκτέλεσε το πέναλτι κερδίζοντας τον αντίπαλο κίπερ.

Στο δεύτερο μέρος η φιλοξενούμενη βρήκε το γκολ της νίκης για να πάρει το τρίποντο. Στο 81′ ο Stefan Bell σηκώθηκε ψηλότερα μέσα στην περιοχή και έπιασε την κεφαλιά μετά από το κόρνερ που ήταν τέλεια εκτελεσμένο από τον Anton Stach. Η κεφαλιά του με γκελ πρώτα στο έδαφος και κατέληξε μέσα στα δίχτυα, για το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ