Πλούσια δράση στο γερμανικό πρωτάθλημα της Bundesliga, με συναρπαστικές αναμετρήσεις στην 8η αγωνιστική.

Πλούσια δράση στο γερμανικό πρωτάθλημα της Bundesliga, με συναρπαστικές αναμετρήσεις στην 8η αγωνιστική.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Βερολίνου

Ανώτερη από την αρχή της αναμέτρησης η Άιντραχτ Φρανκφούρτης η οποία σκόραρε με τον Γκέτσε στο 12ο λεπτό και με τον Λουτρ στο 42ο, κλειδώνοντας από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη.

Στο δεύτερο μέρος οι αετοί έπαιξαν συντηρητικά, και έφτασαν μέχρι το ανετο τρίποντο.

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη

Τρομερό παιχνίδι στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με το πρώτο ημίχρονο να έχει σχεδόν όλα τα τέρματα της αναμέτρησης. Ο Γκράμσι σκόραρε στο 22ο λεπτό κάνοντας το 0-1  για τους φιλοξενούμενους.

Ο Μαρμούς και ο Arnold όμως στο 23ο και  στο 38ο λεπτό αντίστοιχα έγραψαν το 2-1, φέρνοντας τούμπα το παιχνίδι.

Ο Μαυροπάνος όμως ισοφάρισε για την Στουτγκάρδη στο 46ο λεπτό του αγώνα ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο στο 2-2. Το παιχνίδι έπειτα κύλισε πολύ συντηρητικά για τις δύο ομάδες με την Βόλφσμπουργκ όμως να παίρνει την νίκη εν τέλει, με το τελικό 3-2, με χρυσό σκόρερ τον Γκέραρντ στο 92ο λεπτό.

Κολωνία – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Μία Κολωνία για χειροκρότημα. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της αναμέτρησης, με την Ντόρντμουντ να προηγείται με τον Μπράντ στο 31ο λεπτό και να κλείνει το ημίχρονο με το προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος όμως τα “κριάρια” αντέδρασαν με τον Κάινζ  και τον Τίγκες στο 53ο και 56ο λεπτό αντίστοιχα να φέρνουν τούμπα το παιχνίδι και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Λιούμπισιτς στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης, έγραψε το 3-1 για τις δύο ομάδες.

Η Ντόρτμουντ μείωσε, σε 3-2, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Μεγάλη γκέλα για την Ντόρντμουντ, μεγάλη νίκη για την Κολωνία.

Λειψία – Μπόχουμ 2-0

Με χαρακτηριστική άνεση η Λειψία επικράτησε με  4-0 της Μπόχουμ  στην έδρα της, με πρωταγωνιστή τον Τίμο Βέρνερ και τον Ενκουνκού, που σκόραραν από 2 τέρματα στο ματς.
Από την πλευρά της η Μπόχουμ δεν κατάφερε ποτέ να μπεις στο παιχνίδι χάνοντας με κάτω τα χέρια ένα σημαντικό τρίποντο στην σεζόν.

Φράιμπουργκ – Μάιντζ

Δυναμικό παιχνίδι στην έδρα της Φράιμπουργκ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ακόμη μία σημαντική νίκη. Ο Γκρεγκόριτς στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης γράψει το 1-0 και ο Κίρε στο 37ο λεπτό έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους, έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Στο δεύτερο μέρος όμως ο Μάρτιν σκόραρε για την Μάιντζ γράφοντας το 2-1, και βάζοντας την ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του αγώνα. Η Φράιμπουργκ όμως κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα, περνώντας ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο νίκης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ