Ένας απογευματινός περίπατος όπως αποδείχτηκε ο αγώνας για την γηπεδούχο.

Φουλ αγωνιστική δράση στην Bundesliga για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον αγώνα της ημέρας να γίνεται στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Η Ντόρτμουντ υποδέχτηκε την Βόλφσμπουργκ.

Καυτή στο πρώτο ημίχρονο η Ντόρτμουντ ισοπέδωσε τους ¨Λύκους” με το σκορ να σταματάει στο 5-0. Ένας απογευματινός περίπατος όπως αποδείχτηκε ο αγώνας για την γηπεδούχο.

1-0. Ο Tom Rothe στο 24′ πήδησε ψηλότερα από την άμυνα μέσα στην μικρή περιοχή εκμεταλλευόμενος ένα κόρνερ και σκόραρε με μια έξοχη κεφαλιά στην δεξιά πλευρά της εστίας. Ο τερματοφύλακας απλά κοίταζε.

2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Axel Witsel πήρε μια εξαιρετική πάσα και έστειλε την μπάλα χαμηλά στο κέντρο της εστίας, στερώντας από τον τερματοφύλακα κάθε αντίδραση.

3-0. Στο 29′ ο Manuel Akanji στέλνει την μπάλα μέσα από κοντινή απόσταση αφότου πήρε την μπάλα από το φάουλ του Marco Reus.

4-0.  Έξι λεπτά αργότερα στο 35ο λεπτό οι αμυντικοί έδωσαν πολύ ελεύθερο χώρο στον Emre Can και αυτός ήξερε καλά πώς να το εκμεταλλευτεί. Έπιασε μια βολίδα προς την κάτω αριστερή γωνία. Ο Koen Casteels πιάστηκε απροετοίμαστος.

5-0. Πενταρέ πριν τελειώσει το ημίχρονο από την αφηνιασμένη Ντόρτμουντ. Στο 38′ ο Marco Reus έδωσε μια πάσα στον Erling Haaland και αυτός είχε εύκολη δουλειά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

6-0. Συνέχεια στα γκολ στο 54ο λεπτό. Μια έξοχη κάθετη πάσα του Julian Brandt έφτιαξε τον Erling Haaland μέσα στην περιοχή, και αυτός δεν έκανε λάθος και κάρφωσε τη μπάλα στην κορυφή της εστίας.

6-1. Στο 82′ η Βόλφσμπουργκ πέτυχε το γκολ της τιμής, αφού πλεον είχαν όλα κριθεί. Ο Ridle Baku  πήρε την μπάλα από ένα ριμπάουντ και από την άκρη της περιοχής, εξαπέλυσε ένα σουτ που πήγε στην πάνω δεξιά γωνία.

Φράιμπουργκ – Μπόχουμ 3-0

Στο Φράιμπουργκ, η τοπική ομάδα που ψάχνει την τετράδα και μετά το 3-0 επί της Μπόχουμ πλησίασε Λεβερκούζεν και Λειψία.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ρόλαντ Σάλαϊ, που πέτυχε δύο γκολ και το άλλο το πέτυχε ο Λούκας Κίμπλερ. Κόκκινη μετά από ένα σκληρό τάκλιν για τον Κώστα Σταφυλίδη στο 68′ που έφερε το τέλος του αγώνα για τον Έλληνα αμυντικό (ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν εκτός αποστολής).

Μάιντζ – Στουτγκάρδη 0 – 0

Η Στουτγκάρδη μπόρεσε με καλή στον αμυντικό της τομέα να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας 0-0 στην έδρα της Μάιντς. Πολύ κακός ο αγώνας με τους γηπεδούχους να μην έχουν ούτε μια τελική προς την αντίπαλη εστία. Ο Ντίνος Μαυροπάνος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια για τους Σουηβούς, που παραμένουν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά κινδυνεύουν.

Άουγκσμπουργκ – Χέρτα 0 – 1

Με την πρώτη τελική στην εστία και γκολ για την Χέρτα Βερολίνου, που στο 49′ άνοιξε το σκορ κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.  Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Σουάτ Σερντάρ που όμως ήταν αρκετό για να χαρίσει την νίκη στην φιλοξενούμενη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ