Είναι η τρίτη χρονιά που ο Ζοσέ Σα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Στα πρώτα δύο χρόνια κάνεις δεν αμφισβητούσε την ποιότητα του Πορτογάλου τερματοφύλακα. Όμως στην τελευταία του χρονιά τα λάθη του για την ποιότητα του ήταν πραγματικά τραγικά. Ήταν πέραν της εικόνας που είχαμε συνηθίσει. Γράφει ο Τσιλιώτης Αλκιβιάδης Αλλά επειδή λέγονται […]

 Είναι η τρίτη χρονιά που ο Ζοσέ Σα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Στα πρώτα δύο χρόνια κάνεις δεν αμφισβητούσε την ποιότητα του Πορτογάλου τερματοφύλακα. Όμως στην τελευταία του χρονιά τα λάθη του για την ποιότητα του ήταν πραγματικά τραγικά. Ήταν πέραν της εικόνας που είχαμε συνηθίσει.

Γράφει ο Τσιλιώτης Αλκιβιάδης

Αλλά επειδή λέγονται και ακούγονται πολλα για το μέλλον του Πορτογάλου πορτιέρο και για πολλούς αυτή ήταν η τελευταία του χρονιά στον Ολυμπιακό, μήπως ο Μαρτίνς θα πρέπει να βασίζεται περισσότερο στον Ισλανδό τερματοφύλακα. Αν λάβουμε στα υπόψιν μας και το γεγονός ότι ο Τζολάκης είναι προγραμματισμένο να δοθεί δανεικός για να βρει χρόνο συμμετοχής, δεν θα έπρεπε ο Μαρτίνς να στηρίξει περισσότερο τον Κρίστινσον.

Αυτοί που γνωρίζουν αρκετά τον δεύτερο τερματοφύλακα ή και κάποιες φορές τρίτος (αν είναι δυνατόν) λένε τα καλύτερα λόγια. Μιλάμε για ένα πολύ σπουδαίο πορτιέρο που μπορεί να προσφέρει για πολλά χρόνια στην ομάδα του Πειραιά.

Από την στιγμή που ο Σα θέλει να πάρει μεταγραφή (αλλά ακόμα και αν μείνει) ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον πρέπει να πάρει την μεγάλη του ευκαιρία και να του δείξει εμπιστοσύνη ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Έκανε παπάδες πριν τον Ολυμπιακό

Τι έκανε τα τελευταία πέντε χρόνια ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον;

Ο Ισλανδός τερματοφύλακας έκανε τη διαφορά στους “βυσσινί” με τις επιδόσεις του.
Για παράδειγμα, στην ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League 1 μόλις δύο ποδοσφαιριστές κατάφεραν να παίξουν σε όλα τα παιχνίδια και να είναι αναντικατάστατοι. Αυτοί ήταν οι τερματοφύλακες Έγκμουντουρ Κρίστινσον και Ζοζέ Σα του Ολυμπιακού. Ο Ισλανδός γκολκίπερ της ΑΕΛ, όμως, το κατάφερε για δεύτερη σεζόν στη σειρά, αφού και την περασμένη αγωνίστηκε και στα 30 παιχνίδια της ομάδας.

Ο Κρίστινσον είναι ανάμεσα στους τερματοφύλακες που απέκρουσαν πέναλτι στο πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020 και μάλιστα δύο. Δύο είναι και οι ασίστ (!) που έβγαλε ο Ισλανδός τερματοφύλακας, κάνοντας ρεκόρ στο πρωτάθλημα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής κατηγορίας στην Ελλάδα, καθώς κανείς άλλος παίκτης στη θέση “1” δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο. Και πέρα από όλα αυτά, με τη γενικότερη παρουσία του εμπνέει σιγουριά στους συμπαίκτες του
Εξαιρετικές οι παρουσίες του με την Χάμαρμπι και με την Εξέλσιορ.

Γενικά πρόκειται για ένα σπουδαίο Γκολκίπερ όπως θα δείτε και μόνη σας σε αυτό το αναλυτικό βίντεο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ