Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αναλάβει μεγάλο σύλλογο την επόμενη σεζόν. Ένα ιταλικό podcast με όνομα «Backdoor Podcast» ήρθε να βάλει… φωτιά στην Ευρώπη. Το συγκεκριμένο podcast, με τον δημοσιογράφο Οράσιο Καούτσι ανέφερε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αναλάβει τον πάγκο μεγάλου συλλόγου […]

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αναλάβει μεγάλο σύλλογο την επόμενη σεζόν.

Ένα ιταλικό podcast με όνομα «Backdoor Podcast» ήρθε να βάλει… φωτιά στην Ευρώπη. Το συγκεκριμένο podcast, με τον δημοσιογράφο Οράσιο Καούτσι ανέφερε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αναλάβει τον πάγκο μεγάλου συλλόγου της Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα, συνδέει τον ίδιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο κάποιες πληροφορίες σχετικά. Το 2019, ο Δημήτρης Ιτούδης υπέγραψε συμβόλαιο με τους Μοσχοβίτες, το οποίο είχε αρκετά… μηδενικά! Όμως, εκπνέει φέτος το καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο Ιτούδης, με δηλώσεις του, έχει αφήσει αρκετά μετέωρο το θέμα παραμονής ή όχι στην ΤΣΣΚΑ, καθώς ακόμη η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Ρωσική ομάδα όμως, για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων, θέλει να έχει ένα πλάνο. Εκεί συνδέεται η περίπτωση Ομπράντοβιτς.

Σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Δημήτρη Ιτούδη, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να προσεγγίσει τον Σέρβο προπονητή.

Ένας τοπ επιπέδου τεχνικός, θα αντικαταστήσει έναν άλλον τοπ επιπέδου τεχνικό. Άλλωστε, μετά την αποχώρησή του από τη Φενέρμπαχτσε, έμεινε εκτός παρκέ για έναν χρόνο, ώστε να ξεκουραστεί. Όμως, σε ενδεχόμενη πρόταση της ομάδας του «στρατού» προς τον Σέρβο, ποια θα είναι η απάντηση;

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να είναι θετική και ο «δάσκαλος» να πάρει τη θέση του «μαθητή» στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ABA League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurocup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ