Το ΝΒΑ δίνει πολύ χρήμα στα συμβόλαια του. Πάρα πολυ! Αυτό εκνευρίζει τον  Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Και τον κάνει να λυπάται που δεν έπαιξε λίγα χρόνια αργότερα. Για να έχει και εκείνος μερτικό από όλο αυτό. Μάλιστα ο θρυλικός καλαθοσφαιριστής και πλέον σχολιαστής του αθλήματος τα “έβαλε” με την μητέρα του, κατηγορόντας την πως…βιάστηκε! “Η μητέρα μου, […]

Το ΝΒΑ δίνει πολύ χρήμα στα συμβόλαια του. Πάρα πολυ! Αυτό εκνευρίζει τον  Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Και τον κάνει να λυπάται που δεν έπαιξε λίγα χρόνια αργότερα. Για να έχει και εκείνος μερτικό από όλο αυτό.

Μάλιστα ο θρυλικός καλαθοσφαιριστής και πλέον σχολιαστής του αθλήματος τα “έβαλε” με την μητέρα του, κατηγορόντας την πως…βιάστηκε!

“Η μητέρα μου, την οποία αγαπώ, πέθανε πριν από λίγα χρόνια. Κάθε φορά που βλέπω ένα από αυτά τα συμβόλαια, θέλω να πάω στο νεκροταφείο, να την πιάσω και να της πω ‘Γιατί δεν περίμενες λίγα χρόνια για να με γεννήσεις; Λίγα χρόνια μόνο!”, είπε (“Washington Football Talk” podcast).

“Να ‘ναι καλά τα παιδιά, πάντως. Δε θέλω να ακούγομαι γεροπαράξενος. Έβγαλα περισσότερα χρήματα από τον Μπιλ Ράσελ κι είναι καλύτερος παίκτης από εμένα. Έβγαλα περισσότερα από τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ κι είναι πάρα πολύ καλύτερος από εμένα. Να ‘ναι καλά τα παιδιά και καλά κάνουν αφού μπορούν και τα παίρνουν”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ