Απλά δώστε μου πέντε λεπτά μαζί μου. Χωρίς να υπάρχουν κατηγορίες ή μηνύσεις.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό που συνέβη με την οικογένεια του Κρις Πολ κατά τη διάρκεια του αγώνα των Σανς εναντίον στους Μάβερικς.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε οπότε δεν μπορώ να κατηγορήσω διαβάζοντας αυτά που γράφοντας στο Ίντερνετ, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να απλώνεις πουθενά τα χέρια σου. Όμως όταν πηγαίνεις σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον θα υπάρχουν και οι προκλητικοί φίλαθλοι.

Πάντα έλεγα όταν ακούγονται αυτά από τους φιλάθλους, να έρθει μαζί μου στο παρκέ για πέντε λεπτά. Απλά δώστε μου πέντε λεπτά μαζί μου. Χωρίς να υπάρχουν κατηγορίες ή μηνύσεις. Και έλα πες τα μου αυτά στο πρόσωπό μου για αυτά τα πέντε λεπτά. Θα σε πλακώσω στο ξύλο. Θα πάρω τον χρόνο μου, θα τον δέρνω σιγά σιγά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπάρκλεϊ.

Θυμήθηκε ένα περιστατικό με τον  Τσαρλς Σάκλεφορντ: «Είχα έναν συμπαίκτη στους Σίξερς, ο οποίος έκανε επίτηδες δύο γρήγορα φάουλ σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Ώσπου τον ρωτήσαμε για ποιον λόγο το κάνει αυτό. Εκείνος μας είπε ότι δεν άντεχε να ακούει αυτά που έλεγαν οι φίλαθλοι και ότι όταν ήταν στον πάγκο δεν ασχολούνταν μαζί του. Δεν άντεχε την πίεση και ήθελε την ησυχία του».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ