Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέτυχε ένα ακόμα τριπλ νταμπλ κι έγινε ο γηραιότερος παίκτης που το κάνει με 30+ πόντους στην ιστορία του ΝΒΑ. Παρότι έπαιξε δύο ματς στη σειρά εκτός έδρας. Και μετά ταξίδεψε ως το Φοίνιξ για να δει το γιο του αγωνιζόμενο. Έπειτα επέστρεψε στο Λ.Α., όπου αντιμετώπισε τους Μάτζικ, όπου παρουσιάστηκε ακμαιότατος. […]

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέτυχε ένα ακόμα τριπλ νταμπλ κι έγινε ο γηραιότερος παίκτης που το κάνει με 30+ πόντους στην ιστορία του ΝΒΑ. Παρότι έπαιξε δύο ματς στη σειρά εκτός έδρας. Και μετά ταξίδεψε ως το Φοίνιξ για να δει το γιο του αγωνιζόμενο.

Έπειτα επέστρεψε στο Λ.Α., όπου αντιμετώπισε τους Μάτζικ, όπου παρουσιάστηκε ακμαιότατος.

Που οφείλει γενικά την καλή του κατάσταση ο Λεμπρόν;

¨Κοιμήθηκε από τις 12 τα μεσάνυχτα ως τις 8 το πρωί. Ξύπνησα, πήρα πρωινό και μετά ξανακοιμήθηκα στις 08:30 ως τις 12:30 το μεσημέρι!”, είπε ο ΛεΜπρόν για τον… μαραθώνιο ύπνου. Που έκανε και τον βοήθησε να παίξει 37 λεπτά. Και να πετύχει 30 πόντους με 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ στο ενεργητικό του.

Ξεπέρασε έτσι τον Κόμπι Μπράιαντ που είχε κάνει τριπλ νταμπλ. Στην ηλικία των 36 ετών και 99 ημερών. Ο ΛεΜπρόν το πέτυχε! Σε ηλικία 37 χρόνων.

“Πώς συνεχίζω και παίζω έτσι; Το κάνω 19 χρόνια. Κάνω αυτό που ξέρω. Νιώθω πως με βλέπουν διαρκώς καλύτερο μέρα με τη μέρα. Νιώθω υγιέστερος διαρκώς. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Μην μετράτε πόσα λεπτά παίζω και πόσες μέρες έχω “off”.
Δεν κάνω ποτέ αρνητικές σκέψεις. Αυτές μπαίνουν και χαλάνε το μυαλό. Τόσο νέος όσο ποτέ!”.

Ο ΛεΜπρόν έχασε 10 παιχνίδια των Λέικερς λόγω τραυματισμών.

Ξεκίνησε χαμηλά με 22,8 πόντους, 5,0 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ