Ο προπονητής είναι αυτός σε μια ομάδα που πρέπει να κρατάει την ψυχραιμία του και να επαναφέρει στην τάξη τους παίχτες του αν χρειαστεί. Σωστά; Λάθος για τον Κύριο Ρέπεσα που ξέχασε τον ρόλο του και όλα τα νεύρα του τα ξεσπάει στους παίχτες του, και κάποιος θα πρέπει να του θυμίσει τον ρόλο του […]

Ο προπονητής είναι αυτός σε μια ομάδα που πρέπει να κρατάει την ψυχραιμία του και να επαναφέρει στην τάξη τους παίχτες του αν χρειαστεί. Σωστά; Λάθος για τον Κύριο Ρέπεσα που ξέχασε τον ρόλο του και όλα τα νεύρα του τα ξεσπάει στους παίχτες του, και κάποιος θα πρέπει να του θυμίσει τον ρόλο του στην ομάδα. 

Πριν λίγο καιρό, ο Γιασμίν Ρέπεσα δέχθηκε έντονη κριτική για τον τρόπο  για την συμπεριφορά του με τον Χένρι Ντρελ, τον 20χρονο φόργουορντ της Πέζαρο. Το βράδυ της Κυριακής 17 Ιανουαρίου, ο 59χρονος τεχνικός είχε ανάλογη συμπεριφορά, με θύμα τον Σιμόνε Ζανότι.

Με 1’11” για το τέλος της πρώτης περιόδου του αγώνα με τη Σάσαρι, αντικατέστησε τον Σιμόνε Ζανότι, κάνοντάς του έντονες παρατηρήσεις. Δεν έμεινε όμως στα… λόγια, αφού χτύπησε τον παίκτη του στο μπράτσο, την στιγμή που εκείνος κατευθυνόταν προς τον πάγκο.

Το επεισόδιο με τον Χέντι Ντρελ

Στη διάρκεια του αγώνα για τη 13η αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος (Lega Basket), ο 59χρονος κόουτς σήκωσε από τον πάγκο τον νεαρό περιφερειακό για να τον ρίξει στην μάχη. Τότε με την πίεση του να έχει χτυπήσει κόκκινα με όσα προφανώς έβλεπε στον αγώνα ξέσπασε στον άτυχο Ντρελ.

Για την ιστορία, η Πέζαρο πήρε τη νίκη απέναντι στην Τριέστε (84-74), με τον Χένρι Ντρελ να μένει άποντος (0/1 δίποντο) και να μαζεύει 1 ριμπάουντ στα 9 λεπτά που αγωνίστηκε.

Προπονητής για τα σεμινάρια προπονητικής. Τι να μην κάνεις στην καριέρα σου!

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ