Ο προπονητής είναι αυτός σε μια ομάδα που πρέπει να κρατάει την ψυχραιμία του και να επαναφέρει στην τάξη τους παίχτες του αν χρειαστεί. Σωστά; Λάθος για τον Κύριο Ρέπεσα που ξέχασε τον ρόλο του και όλα τα νεύρα του τα ξέσπασε στον παίχτη της ομάδας του Χέντι Ντρελ. Πάλι καλά που δεν απάντησε ο […]

Ο προπονητής είναι αυτός σε μια ομάδα που πρέπει να κρατάει την ψυχραιμία του και να επαναφέρει στην τάξη τους παίχτες του αν χρειαστεί. Σωστά; Λάθος για τον Κύριο Ρέπεσα που ξέχασε τον ρόλο του και όλα τα νεύρα του τα ξέσπασε στον παίχτη της ομάδας του Χέντι Ντρελ. Πάλι καλά που δεν απάντησε ο Ντρελ γιατί θα είχαμε άλλες καταστάσεις.

Στη διάρκεια του αγώνα για τη 13η αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος (Lega Basket), ο 59χρονος κόουτς σήκωσε από τον πάγκο τον νεαρό περιφερειακό για να τον ρίξει στην μάχη. Τότε με την πίεση του να έχει χτυπήσει κόκκινα με όσα προφανώς έβλεπε στον αγώνα ξέσπασε στον άτυχο Ντρελ.

Για την ιστορία, η Πέζαρο πήρε τη νίκη απέναντι στην Τριέστε (84-74), με τον Χένρι Ντρελ να μένει άποντος (0/1 δίποντο) και να μαζεύει 1 ριμπάουντ στα 9 λεπτά που αγωνίστηκε.

Προπονητής για τα σεμινάρια προπονητικής. Τι να μην κάνεις στην καριέρα σου!

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ