Σαν να μην μας τα λένε καλά οι Μπακς

Μπορεί οι Μιλγουόκι Μπακς να μην είχαν κουραστική πορεία στα φετινά πλέι οφς του NBA για την σεζόν 2021/22. Όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σίγουρα χρειάζεται ξεκούραση.

Τι συμβαίνει όμως με τις υποχρεώσεις με την Εθνική;

Εκεί που θεωρούνταν δεδομένη η παρουσία του στην γαλανόλευκη, όπως και του Θανάση, τώρα οι Μπακς τα…γυρνάνε. Και λένε πως το συζητούν, δεν έχουν λάβει όμως την οριστική, θετική, απόφαση.

“Είτε είναι ο Τζόρνταν Νουόρα, είτε ο Κρις Μίντλετον, είτε ο Τζρου Χόλιντεϊ, ο Πατ Κόνατον, ο Μπρουκ Λόπεζ, ο Γιάννης, ο Θανάσης… Είχαμε αρκετούς παίκτες τα προηγούμενα χρόνια στις εθνικές, κάτι θετικό για την ομάδα μας. Είναι μία απίστευτη τιμή για τους παίκτες. Ξέρουμε τι σημαίνει γι’ αυτούς. Νομίζω ότι είναι υπέροχο και για εμάς. Δείχνει την ποιότητα των παικτών που έχουμε.

Νομίζω ότι είναι μία μεγάλη απόφαση. Όχι μόνο η απόφαση είναι μεγάλη, αλλά και πώς θα τη διαχειριστούμε και πώς θα λειτουργήσουμε. Οπότε συνεχίζουμε να συζητάμε. Θα βρούμε την καλύτερη οδό για να προχωρήσουμε, να υποστηρίξουμε και να πάρουμε την απόφαση.

Δεν έχουμε κάνει πολλά γι’ αυτό ακόμα. Έχουμε συγκεντρωθεί στην free agency και το Draft. Αλλά τη σωστή στιγμή θα καθίσουμε όλοι μαζί και θα βρούμε όχι μόνο την πιο ορθή απόφαση, την σπουδαία απόφαση, αλλά και τον τρόπο να την εφοδιάσουμε και να την υποστηρίξουμε.

Νομίζω ότι θα κάνουμε ό,τι κάνουν όλοι στο ΝΒΑ. Νομίζω ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες για να βοηθήσουμε τους παίκτες”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ