Τακτοποιούνται μία μία οι εκρεμότητες για την μπασκετική ΑΕΚ. Μετά την κατάθεση του φακέλου για την αδειοδότηση της ομάδας. Υπάρχει συμφωνία με τον Στέφανο Δέδα, για την επόμενη μέρα της “Βασίλισσας”. Στην ΑΕΚ θέλουν να ξεκινήσουν από την αρχή. Μετά και την μέτρια χρονιά που προηγήθηκε. Τα οικονομικά προβλήματα κράτησαν σε χαμηλό επίπεδο την απόδοση […]

Τακτοποιούνται μία μία οι εκρεμότητες για την μπασκετική ΑΕΚ.

Μετά την κατάθεση του φακέλου για την αδειοδότηση της ομάδας. Υπάρχει συμφωνία με τον Στέφανο Δέδα, για την επόμενη μέρα της “Βασίλισσας”.

Στην ΑΕΚ θέλουν να ξεκινήσουν από την αρχή. Μετά και την μέτρια χρονιά που προηγήθηκε. Τα οικονομικά προβλήματα κράτησαν σε χαμηλό επίπεδο την απόδοση της ομάδας. Με πολλούς παίκτες να έχουν ακόμη εκρεμότητες οικονομικής φύσεως.

Με τον νέο προπονητή της η “Ένωση” θέλει να χτίσει ένα μαχητικό σύνολο. Ο πρώην προπονητής της Χολόν, παρότι νέος στην ηλικία, έχει σημαντικές παραστάσεις.

Εκτός από το προπονητικό, σειρά θα πάρει και το αγωνιστικό.

Συγκεκριμένα από τους ξένους που αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν στην ομάδα δεν θα παραμείνει τελικά κανείς. Στη Βασίλισσα ήθελαν να κρατήσουν τους Μέικον, Μόουζες και Μορέιρα αλλά τελικά δεν θα παραμείνουν ούτε αυτοί.

Ο πρώτος ψάχνει ομάδα στο ΝΒΑ.

Ενώ ήδη έχει στα χέρια του μεγάλες προτάσεις και από την Ευρώπη.

Αναφορικά με τους Μόουζες-Μορέιρα θα αναζητηθούν άλλες λύσεις.

Αλλαγές θα γίνουν και στον ελληνικό κορμό. Υπολογίζεται ότι θα παραμείνουν 3-4 παίκτες απ’ όσους αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν.

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να χτίσουν μια νέα ομάδα και την επόμενη χρονιά θα δούμε μια διαφορετική Βασίλισσα.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ