"Καλησπέρα, είναι μεγάλη τιμή και χαρά, τόσο για μένα όσο και για την ομάδα την οποία εκπροσώπω ως αρχηγός να παίρνουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά. Γίνεται προς τιμήν μιας μεγάλης προσωπικότητας στον Ελληνικό αθλητισμό και στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το «μπαμ» με τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα, με τον οποίο συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

O 33χρονος γκαρντ, που θα είναι και εκ των αρχηγών του «τριφυλλιού» τη νέα αγωνιστική περίοδο, διάλεξε το νούμερο που θα έχει η φανέλα του.

Συγκεκριμένα, επέλεξε τον αριθμό 10, που φορούσε και στην πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό από το 2012 έως το 2015.

Ο 33χρονος άσος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος και σχολίασε με τα καλύτερα λόγια την προσφορά του ”Πατριάρχη” του μπασκετικού Παναθηναϊκού στον εγχώριο αθλητισμό. Παράλληλα, έκανε μια καυστική δήλωση σχετικά με τη στάση των φίλων του Ολυμπιακού απέναντί του όσο αυτός έπαιζε στη Φενέρμπαχτσε.

Η εισαγωγική τοποθέτηση του Κώστα Σλούκα:

“Καλησπέρα, είναι μεγάλη τιμή και χαρά, τόσο για μένα όσο και για την ομάδα την οποία εκπροσώπω ως αρχηγός να παίρνουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά. Γίνεται προς τιμήν μιας μεγάλης προσωπικότητας στον Ελληνικό αθλητισμό και στην Ευρώπη.

Όσο για το τουρνουά, είναι ένα δύσκολο τουρνουά και το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας και θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο να βρεθεί δίπλα μας. Είναι σημαντική η παρουσία του δίπλα μας στη διάρκεια όλης της χρονιάς”.

“Όπως είπα και πριν, είναι μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα.

Τόσο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού όσο και στην Ευρώπη. Πέρα από ένας ιδιοκτήτης μιας ομάδας που αγαπούσε πολύ. Έδινε ψυχή και σώμα για να πετύχει. Σαν αντίπαλος ο Παναθηναϊκός ήταν μια δύσκολη ομάδα. Υπήρχαν φορές που ο Παναθηναϊκός. Πήγαινε καλύτερα στην Ευρώπη, άλλες πήγαινε καλύτερα ο Ολυμπιακός.

Με τις προσθήκες που έκανε ο πρόεδρος και όλοι αυτοί που μαζευτήκαμε για να φέρουμε επιτυχίες στον Παναθηναϊκό θα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα τα ματς με τον Ολυμπιακό”.

Πριν πέντε χρόνια ως παίκτης της Φενέρ είχες χειροκροτηθεί και είχες πει πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού σέβεται κάποια πράγματα. Πώς μπορεί να είναι η υποδοχή που θα λάβεις από τον κόσμο ως παίκτης του Παναθηναϊκού; Το έχεις σκεφτεί;

“Η αλήθεια είναι πως ερχόμενος ως αντίπαλος εδώ στο τουρνουά ο κόσμος του Παναθηναϊκού με είχε χειροκροτήσει, ήταν ένα περίεργο συναίσθημα για μένα, καθώς γίνονται διαφορετικές προσεγγίσεις. Αποδοκιμάστηκα ως παίκτης της Φενέρ από τον κόσμο του Ολυμπιακού παρά ως παίκτης της Φενέρ στον Παναθηναϊκό. Έχω δεχτεί πολύ μεγάλη αγάπη ήδη από τον κόσμο του Παναθηναϊκό και τους περιμένω δίπλα μας όλη τη χρονιά”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ