Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις εξελίξεις στην ΕΟΚ και έδωσε ραντεβού για σήμερα Τρίτη (6/4, 13:00). Τα όσα εκτυλίσσονται στη συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ είναι σίγουρα το θέμα της μέρας στην μπασκετική επικαιρότητα. Βέβαια, δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Με τον ίδιο να […]

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις εξελίξεις στην ΕΟΚ και έδωσε ραντεβού για σήμερα Τρίτη (6/4, 13:00).

Τα όσα εκτυλίσσονται στη συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ είναι σίγουρα το θέμα της μέρας στην μπασκετική επικαιρότητα.

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Με τον ίδιο να παίρνει θέση σε όσα έγιναν.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αφού σχολίασε τα πράγματα, έδωσε… ραντεβού, ενόψει της συνεδρίασης της Τρίτης (6/4, 13:00).

Δείτε το σχόλιο του Δημ. Γιαννακόπουλου: «Στοιχηματζή και αραχνούλα χωρίς ιστό, τόσο πολύ αγαπάτε το μπάσκετ που βάζετε αθλητές – σύμβολα να ξεφτιλίζονται κάνοντας ντου και κακουργηματικές πράξεις;», ενώ συμπλήρωσε «Ραντεβού αύριο στη 1 στα γνωστά γραφεία… Σηκωτοί θα φύγετε όλοι σας!».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ