Απαντες στον Παναθηναϊκό είναι σε στάση αναμονής όσον αφορά το θέμα του Ιωάννη Παπαπέτρου. Και την (μικρή) πιθανότητα να μετακομίσει στο ΝΒΑ έως τις 18 Αυγούστου. Παράλληλα «δουλεύουν» και την μοναδική εκκρεμοτήτα που έχει μείνει για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Φυσικά έχει να κάνει με το «τεσσάρι» που θα πάρει θέση δίπλα στον Οκάρο Ουάιτ. […]

Απαντες στον Παναθηναϊκό είναι σε στάση αναμονής όσον αφορά το θέμα του Ιωάννη Παπαπέτρου. Και την (μικρή) πιθανότητα να μετακομίσει στο ΝΒΑ έως τις 18 Αυγούστου. Παράλληλα «δουλεύουν» και την μοναδική εκκρεμοτήτα που έχει μείνει για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Φυσικά έχει να κάνει με το «τεσσάρι» που θα πάρει θέση δίπλα στον Οκάρο Ουάιτ. Με το όνομα του Νάιτζελ Χέιζ να παραμένει στην κορυφή της λίστας.

Παρόλα αυτά, δεν είναι και το μοναδικό καθώς στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να βρεθούν προ… δυσάρεστων εκπλήξεων.

Γι’ αυτόν τον λόγο «ψάχνουν» και άλλες περιπτώσεις. Μεταξύ των οποίων και αυτή του 32χρονου, Πάτρικ Πάτερσον. Ένας παίκτης με 10ετή θητεία στο ΝΒΑ και με 719 αγώνες στην regular season του καλύτερου πρωταθλήματος στον πλανήτη με 6,7 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και καλό περιφερειακό σουτ με 37% στα τρίποντα.

Βέβαια η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη και αυτό διότι έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ από τη στιγμή που δεν έχει «βγει» ποτέ εκτός των ΗΠΑ. Η λογική λέει ότι θα βρει συμβόλαιο μέσα στην Free Agency. Εάν όχι και «ψαχτεί» και εκείνος για Ευρώπη, τότε ο Παναθηναϊκός -και πάντα στην περίπτωση που δεν προχωρήσει του Χέιζ ή κάποιου άλλου παίκτη που μπορεί να προκύψει στην πορεία- θα ασχοληθεί και πάλι με τον Πάτερσον.

Από την άλλη υπάρχουν πάντα και οι… δεύτερες σκέψεις. Και αυτό διότι δεν διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία, κάτι που… όσο να ‘ναι προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού καθώς υπάρχει πάντα και το… πάθημα του Ουέσλι Τζόνσον.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ