Μάχη για το Eurocup έδωσε ο Προμηθέας κόντρα στην Βενέτσια. Με στόχο την νίκη και μόνο την νίκη. Παρά την αστοχία στα δίποντα (4/14), οι παίκτες του Ηλία Ζούρου πίεσαν πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ (4) στο πρώτο δεκάλεπτο. Και χάρη σε αυτό το κομμάτι είχαν πάρει μικρό προβάδισμα. Ο Γκραντ έχει φτάσει τους 7 πόντους […]

Μάχη για το Eurocup έδωσε ο Προμηθέας κόντρα στην Βενέτσια. Με στόχο την νίκη και μόνο την νίκη.

Παρά την αστοχία στα δίποντα (4/14), οι παίκτες του Ηλία Ζούρου πίεσαν πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ (4) στο πρώτο δεκάλεπτο. Και χάρη σε αυτό το κομμάτι είχαν πάρει μικρό προβάδισμα. Ο Γκραντ έχει φτάσει τους 7 πόντους με 3/5 δίποντα και 1/1 βολή, ενώ ακολουθεί ο Ρέι με 6 πόντους με 0/2 δίποντα και 2/3 τρίποντα.

Πριν το ημίχρονο σημειώθηκε πολύ μεγάλη αστοχία για τις δύο ομάδες. Ο Προμηθέας έχει 7/21 δίποντα, 3/11 τρίποντα και 4/5 βολές, ενώ η Βενέτσια έχει 5/11 δίποντα, 2/10 τρίπντα και 6/8 βολές.

Στο “Δημήτρης Τόφαλος” ουδεμία εκ των δύο ομάδων μπορούσε να ξεφύγει και να χτίσει διαφορά ασφαλείας. Ο Ρέι (13 πόντοι με 4/7 σουτ και 2/2 βολές) ήταν στα μισά του αγώνα ο μοναδικός παίκτης με διψήφιο αριθμό πόντων.

Στην 3η περίοδο ο Προμηθέας πάτησε γκάζι και ήταν ανώτερος της Βενέτσια. Όμως το 4ο δεκάλεπτο δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικό.

Το επιμέρους 23-22 δεν συνεχίστηκε και τα λάθη έκαναν την εμφάνιση τους. Η Βενέτσια ξαναπήρε το προβάδισμα και αύξησε την διαφορά. Ένα γρήγορο 8-17 έκανε την διαφορά μη αναστρέψιμη. Και το τελικό αποτέλεσμα έδωσε πικρή γεύση στην ομάδα της Πάτρας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurocup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Προμηθέας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ