Ο Παναθηναϊκός συνεχίζοντας τους αγώνες προετοιμασίας έπαιξε με τον πιο δυνατό αντίπαλο στα μέχρι τώρα φιλικά του, και το δείγμα κρίνεται θετικό. Πρώτη ήττα στους φιλικούς του αγώνες για τους πράσινους από την Ζενίτ, μετά τις νίκες επί των Iona, του Περιστερίου και το Απόλλωνα Πάτρας. ένας αγώνας που τελικά έγινε ντέρμπι και κρίθηκε στην […]

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζοντας τους αγώνες προετοιμασίας έπαιξε με τον πιο δυνατό αντίπαλο στα μέχρι τώρα φιλικά του, και το δείγμα κρίνεται θετικό.

Πρώτη ήττα στους φιλικούς του αγώνες για τους πράσινους από την Ζενίτ, μετά τις νίκες επί των Iona, του Περιστερίου και το Απόλλωνα Πάτρας.

ένας αγώνας που τελικά έγινε ντέρμπι και κρίθηκε στην δεύτερη παράταση.

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ και με διαφορά δεκατριών πόντων στο ημίχρονο.  Στα μέσα στου δεύτερου ήταν στο -9, τελικά με αντεπίθεση μέχρι το τέλος έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Μεγάλο το τρίποντο του Οκάρο Ουάιτ στο 1,8” πριν την λήξη του αγώνα.

ΟΙ ομάδες πήγαιναν κοντά και είχαμε ακόμα μια φορά ίδιο σκορ στο τέλος της πρώτης παράτασης (79-79).  Στην 2η παράταση οι ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους. Πιο δυνατοί στο τέλος οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη με 95-82.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν με απουσίες αφού δεν αγωνίστηκαν οι Παπαπέτρου και Νέντοβιτς. Ο Πέρι δεν ήταν απολύτως έτοιμος και ο Μέικον μετά τον τραυματισμό του στο 25′ δεν μπορούσε να δώσει βοήθεια στην ομάδα του.

Τα Δεκάλεπτα: 7-16, 22-35, 45-54, 68-68

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ