Με τον Ολυμπιακό να έχει πλέον μόλις 7 υγιείς παίκτες, η EuroLeague πήρε την αναμενόμενη απόφαση. Και ανακοίνωσε την αναβολή του αυριανού (29/12) αγώνα τους με την ΤΣΣΚΑ για την 18η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ήταν αναμενόμενο, τώρα πλέον είναι γεγονός. Ο αυριανός (29/12) αγώνας του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στους […]

Με τον Ολυμπιακό να έχει πλέον μόλις 7 υγιείς παίκτες, η EuroLeague πήρε την αναμενόμενη απόφαση. Και ανακοίνωσε την αναβολή του αυριανού (29/12) αγώνα τους με την ΤΣΣΚΑ για την 18η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ήταν αναμενόμενο, τώρα πλέον είναι γεγονός. Ο αυριανός (29/12) αγώνας του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στους “ερυθρόλευκους”, αφού η ομάδα του Πειραιά δεν έχει τον ελάχιστο αριθμό των 8 παικτών που απαιτούνται βάσει κανονισμών.

Ο Ολυμπιακός έμεινε πλέον με εφτά διαθέσιμους παίκτες, αφού έχει άλλους εφτά στο πρωτόκολλο κορονοϊού. Και ακόμα έναν (Κουίνσι Έισι) δηλωμένο ασθενή.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του καταστατικού της διοργάνωσης, ένας αγώνας μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές, με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε η ομάδα που ήταν αρχικώς υπεύθυνη για την αναβολή χάνει τον αγώνα στα χαρτιά.

Το ρεπορτάζ του sports365.gr αναφέρει πως παρόμοια τύχη με το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ θα έχει και η αναμέτρηση κόντρα στην Ζαλγκίρις, στις 7 του Γενάρη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΤΣΣΚΑ Μόσχας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ