Το “κερασάκι” στην τούρτα των μεταγραφών ψάχνει ο Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση 3ριου και 4ριου. Με τους Τίμα και Τζόουνς να είναι από τους παίκτες που έχουν προταθεί. Στον Ολυμπιακό ψάχνουν παίκτες που θα απογειώσουν το ρόστερ. Καθώς, κρυφός πόθος των ερυθρολεύκων δεν είναι η είσοδος στην 8άδα, αλλά το Final […]

Το “κερασάκι” στην τούρτα των μεταγραφών ψάχνει ο Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση 3ριου και 4ριου. Με τους Τίμα και Τζόουνς να είναι από τους παίκτες που έχουν προταθεί.

Στον Ολυμπιακό ψάχνουν παίκτες που θα απογειώσουν το ρόστερ. Καθώς, κρυφός πόθος των ερυθρολεύκων δεν είναι η είσοδος στην 8άδα, αλλά το Final Four και ο τίτλος στην Ελλάδα.

Στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού όμως είναι και η επιλογή απόκτησης κόμπο γκαρντ. Ως εναλλακτική πίσω από Σλούκα και Ουόκαπ.

Το μπάτζετ για αυτή την τελευταία κίνηση υπολογίζεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στα 500 χιλ. ευρώ. Με τους Αγγελόπουλους να φαίνονται διατεθειμένοι για κίνηση υψηλού επιπέδου.

Η αγορά του ΝΒΑ είναι γεμάτη από επιλογές. Με τον Ολυμπιακό να έχει συμπληρώσει ήδη μια λίστα με ονόματα.

Η κίνηση αυτή αναμένεται να ολοκληρώσει τον χορό των μεταγραφών για τους Πειραιώτες, οι οποίοι προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην Basket League. 

Με την όρεξη των Αγγελόπουλων για επιτυχίες να έχει αυξηθεί και να αναμένεται μία σεζόν φωτιά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ