Ανάγκη για ενίσχυση ποιοτικού τύπου “φώναξε” ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε μεν την ομάδα του να έχει πολλές απουσίες. Είδε όμως δε και αρκετά κενά στο σύστημα του. Ένα από αυτά στην θέση του ψηλού. Μάλιστα οι Πειραιώτες φαίνεται πως “πληγώθηκαν” αρκετά από το αρνητικό αποτέλεσμα από […]

Ανάγκη για ενίσχυση ποιοτικού τύπου “φώναξε” ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε μεν την ομάδα του να έχει πολλές απουσίες. Είδε όμως δε και αρκετά κενά στο σύστημα του.

Ένα από αυτά στην θέση του ψηλού. Μάλιστα οι Πειραιώτες φαίνεται πως “πληγώθηκαν” αρκετά από το αρνητικό αποτέλεσμα από τον αιώνιο αντίπαλο. Που αυτό τους οδηγεί σε άμεσες κινήσεις.

Μέσα στον Δεκέμβριο πρέπει να περιμένουμε την κίνηση στους ψηλούς του Ολυμπιακού, που στεναχωρήθηκε από την ήττα στο ντέρμπι, όλοι, όμως, στις τάξεις του πιστεύουν ότι το τέλος της σεζόν θα τους βρει πολύ χαρούμενους.

Η δράση συνεχίζεται

Η Ευρωλίγκα πάντως δεν σταματα. Και ο Ολυμπιακός ανησυχεί. Καθώς δεν έχει κερδίσει μακριά από το ΣΕΦ στην Ευρωλίγκα. Κάτι, που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή τους με την Αρμάνι, που δεν θα έχει τον τραυματία Μήτογλου, θα έχει, όμως, τον Ντιλέινι, που επανέρχεται μετά από καιρό.

Για τον Ολυμπιακό ο Κουίνσι Εϊσι επιστρέφει μετά την γαστρεντερίτιδα, που τον ταλαιπώρησε και αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ