Ο Παναθηναϊκός με τον Τζέρεμι Εβανς, ολοκλήρωσε το ρόστερ του, αλλά μένει με μία εκκρεμότητά του.  Ποιον πλέι-μέικερ θα πάρει. Ο κόσμος ένα όνομα περιμένει να ακούσει, αλλά και ο Πρίφτης θέλει το ίδιο. Αλλά ακόμα ένας… Ένα από τα ονόματα, που συζητιούνται για ένα ακόμη καλοκαίρι είναι αυτό του Μάικ Τζέιμς. Πολλοί φίλοι άλλωστε […]

Ο Παναθηναϊκός με τον Τζέρεμι Εβανς, ολοκλήρωσε το ρόστερ του, αλλά μένει με μία εκκρεμότητά του.  Ποιον πλέι-μέικερ θα πάρει.

Ο κόσμος ένα όνομα περιμένει να ακούσει, αλλά και ο Πρίφτης θέλει το ίδιο. Αλλά ακόμα ένας…

Ένα από τα ονόματα, που συζητιούνται για ένα ακόμη καλοκαίρι είναι αυτό του Μάικ Τζέιμς. Πολλοί φίλοι άλλωστε του Παναθηναϊκού θέλουν ο δυναμικός γκαρντ να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ.

Μιλάμε για μια πανάκριβη υπόθεση, όμως οι προϋποθέσεις ευνοούν τον Παναθηναϊκό στην παρούσα κατάσταση.

Όλο το καυτό παρασκήνιο!

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μπορεί να βγει αρκετά ευνοημένη από μια «βεντέτα»! Που οδηγεί έναν παίκτη τεράστιας κλάσης, εκτός αγωνιστικής δράσης

Ο Τζέιμς επέστρεψε μετά τους Μπρούκλιν Νετς στην Μόσχα, αφού έχει ακόμα συμβόλαιο με την Ρωσική ομάδα για δύο χρόνια.

Ομάδα στο ΝΒΑ δεν βρήκε και είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει. Από Ευρωλίγκα κανένα τοπ κλαμπ δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον. Αλλά οι Ρώσοι θα σκάνε περίπου 2 εκ τον χρόνο. 1.800.000 για την ακρίβεια.

Ο Παναθηναϊκός πρόσφατα από την μεταγραφή του Καλαιτζάκη στους Μιλγουόκι Μπακς. Μια σπουδαία μεταγραφή για τον παίχτη.  Αλλά και οι πράσινοι πήραν το “ΔΏΡΟ” τους, με το συνολικό όφελος να είναι 350.000 ευρώ. 300 χιλιάδες από το buy out και ακόμα 50,000 από το ετήσιο συμβόλαιο του.

Ο Τζέιμς από την στιγμή που η ΤΣΣΚΑ δεν δέχτηκε να τον αφήσει ελεύθερο προπονείται με τους μικρούς της ομάδας. Είναι γνωστό ότι ο Ιτούδης δεν θέλει να τον βλέπει.

ΤΖΕΙΜΣ

Ο Τζέιμς μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό

Ο Έλληνας μάνατζερ του είναι από χθες στην Μόσχα για να βρει μια καλή λύση για όλους. Μέσα στα χαρτιά του είναι και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι δεν δέχονται να τον πάρουν δανεικό και να του πληρώνουν όλο το συμβόλαιο, όπως ζήτησαν οι Ρώσοι.

Οι πληροφορίες μας λένε, ότι αρχικά είπαν για το 50% του συμβολαίου, αλλά δεν δέχτηκαν στην ΤΣΣΚΑ. Ο μάνατζερ του μεταφέρει μια νέα βελτιωμένη πρόταση. Ο Παναθηναϊκός βάζει και τα χρήματα του Καλαιτζάκη μέσα και ανεβαίνει κοντά στο 1,2 εκ.

Εκεί υπάρχει ενδιαφέρον για όλους. Η μετακίνηση του Τζέιμς είναι πολύ κοντά, αφού και ο ίδιος ο παίχτης πιέζει. Μοναδική του διέξοδο να παίξει σε τοπ επίπεδο στην Ευρώπη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σε μια ομάδα που γουστάρει και τον γουστάρουν πολύ.

Αν χρειαστεί μια υπέρβαση θα καλυφθεί από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Δεν πρόκειται να αφήσει να χαλάσει η μετακίνηση του παίχτη για 100 ή 200 χιλιάδες.

Μια λύση WIn – Win – Win για Τζέιμς, Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ

Θέλει ομάδα που να έχει ρόλο, και να μην είναι απλά ένας βοηθητικός παίχτης.

Δεν θα είναι και τόσο εύκολο να βρεθεί η ομάδα που ψάχνει. Μετά τι μένει; Η Ευρώπη. Εδώ είναι και το ζουμί της υπόθεσης.

Ένα περιβάλλον που θα νιώθει οικεία, ξέροντας πως τον αγαπούν!

Μην ξεχνάμε ότι ο Τζέιμς θέλει να είναι το πρώτο βιολί, και να νοιώθει την αγάπη της ομάδας και του κόσμου. Που αλλού θα τα βρει αυτά εκτός του Παναθηναϊκού;

Πουθενά αλλού.

Όλα έχουν γυρίσει υπέρ του Παναθηναϊκού, και μάλιστα χωρίς να γίνει η τεράστια υπέρβαση, όπως πολλοί νομίζουν.

Ο Τζέιμς καθημερινά έρχεται όλο και πιο κοντά για τον Παναθηναϊκό.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ