Ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ απόδειξε ότι δεν κοιτάει μόνο το παρών, αλλά κοιτάει και το μέλλον. Σε πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός! Αυτό όμως που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι δεν θα σταθούν μόνο σε παίκτες με παρών, αλλά και αυτούς που έχουν πλούσιο μέλλον. Μετά τον Λευτέρη Ματσούκα […]

Ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ απόδειξε ότι δεν κοιτάει μόνο το παρών, αλλά κοιτάει και το μέλλον. Σε πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός!

Αυτό όμως που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι δεν θα σταθούν μόνο σε παίκτες με παρών, αλλά και αυτούς που έχουν πλούσιο μέλλον. Μετά τον Λευτέρη Ματσούκα απασχόλησε, ο Ολυμπιακός χάνει και το Νίκο Χουγκάζ του Ιωνικού που έκανε μια εκπληκτική χρονιά.

Πάμε παρακάτω; Ο Πρίφτης βλέπει έναν παίκτη που στο μέλλον μπορεί να εξελιχθεί και να σταθεί αντάξιο σε υψηλό επίπεδο.

Ο Νίκος Χουγκάζ φέτος μάλιστα παραλίγο να έσπαγε ένα απίστευτο ρεκόρ. Έβαλε 7/7 τρίποντα σε έναν αγώνα και το ρεκόρ είναι 8/8. Λίγο έλειψε. Μιλάμε για έναν παίκτη που αγωνίζεται κυρίως στη θέση «4», αλλά υπό προϋποθέσεις και σε ειδικές περιπτώσεις αγωνίζεται και στη θέση «3». Έχει τρομερό σουτ και αυτό τον βοηθάει. Με ύψος 2.08 μπορεί να παίξει και να εναλλάξει πολλές θέσεις λόγο προσόντων. 

Την προηγούμενη σεζόν, ο Χουγκάζ μέτρησε 10,6 πόντους, 6,3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, και είχε ευστοχία 45,1% στα δίποντα, 39,1% στα τρίποντα και 74,6% σε 24 αγώνες που αγωνίστηκε στην Basket League. Πήρε το βραβείο του Καλύτερου Νέου Παίκτη του πρωταθλήματος.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ