Ο Νίκολα Γιόκιτς  είναι εντωπιακός αρκετές σεζόν τώρα. Πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις στα παρκέ του ΝΒΑ με τη φανέλα των Νάγκετς. Ωστόσο, η εμφάνιση κόντρα στους Κλίπερς θα του μείνει αξέχαστη! Ο Σέρβος σταρ έβαλε το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας της διοργάνωσης. Κόντας στους «κομμωτές» ήταν φανταστικός και έσπασε ένα ρεκόρ. Και όχι όποιο […]

Ο Νίκολα Γιόκιτς  είναι εντωπιακός αρκετές σεζόν τώρα. Πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις στα παρκέ του ΝΒΑ με τη φανέλα των Νάγκετς. Ωστόσο, η εμφάνιση κόντρα στους Κλίπερς θα του μείνει αξέχαστη!

Ο Σέρβος σταρ έβαλε το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας της διοργάνωσης. Κόντας στους «κομμωτές» ήταν φανταστικός και έσπασε ένα ρεκόρ. Και όχι όποιο και όποιο. Στο παιχνίδι αυτό λοιπόν ο άσος της ομάδας του Ντένβερ , σημείωσε 26 πόντους, 22 ριμπάουντ και 8 ασίστ, σε 38 αγωνιστικά λεπτά.

Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που έχει σε 6 ματς πάνω από 20 πόντους και πάνω από 20 ριμπάουντ ταυτόχρονα.

Στο μακρινό 1988 ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, σημείωσε σε back to back παιχνίδια πάνω από 25 πόντους. Αλλά και πάνω από 20 ριμπάουντ ταυτόχρονα. 33 χρόνια μετά πετυχαίνει κάτι ανάλογο ο περσινός MVP.

Ως τώρα, ο Νίκολα Γιόκιτς έχει καταγράψει 27 συμμετοχές στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Σε αυτά τα παιχνίδια έχει 25.9 πόντους, 13.8 ριμπάουντ και 7.2 ασίστ κατά μέσον όρο.

https://www.youtube.com/watch?v=f_-5BIQWMBw&ab_channel=GMFB

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ