Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναμένεται να είναι ένας ακόμα παίκτης που θα αποτελέσει παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Σέρβος σέντερ πήγε στην «ρωσική αρκούδα» με όνειρα και στόχους, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε.

Μία ο σοβαρός τραυματισμός του την περσινή, μία η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία την τρέχουσα σεζόν τον άφησαν πίσω. Πλέον, ο 28χρονος ψηλός συζητά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να λύσουν την συνεργασία τους έστω και αν οι Ρώσοι πάρουν κάποια αποζημίωση από αυτό.

Στο κόλπο για την απόκτηση του Μιλουτίνοφ έχει μπει η Βίρτους Μπολόνια, η οποία θα παίξει την νέα σεζόν στην Euroleague και θέλει να ανεβάσει πολύ τον πήχη. Είναι δεδομένο ότι οι Ιταλοί θα προσφέρουν αρκετά χρήματα στον «Μίλου». Εκείνος έχει όμως και στο μυαλό του τον Ολυμπιακό. Βέβαια εκεί υπάρχει ακι ο Φαλ. Ο Σέρβος έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τους «ερυθρολεύκους» και του αρέσει και πολύ η ζωή στην Ελλάδα. Μένει να δούμε αν θα δώσουν το «οκ» και οι Αγγελόπουλοι και αν και ο ίδιος ρίξει τις απαιτήσεις του δεδομένου ότι το κασέ του είναι αρκετά υψηλό.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΤΣΣΚΑ Μόσχας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ