H αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό “τελικό” στη Ρόδο και οι δηλώσεις του Στάθη Νεραντζάκη!

Με μία πρωινή προπόνηση στο “Παλατάκι”. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι. Με τον Κολοσσό στη Ρόδο (16:30), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ανάλυση του αντιπάλου. Μέσω βίντεο και τακτική στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Στάθης Νεραντζάκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο “Νησί των Ιπποτών”. Ηοποία και αποτελείται από τους Τάουνς, ΜακΝις, Τσιακμά, Σχίζα, Τσαϊρέλη, Φρίντρικσον, Μαργαρίτη, Γουίλιαμς, Αρσενόπουλο, Σωτηρίου, Μίχαλακ και Άλστον.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την προσπάθεια μας να μείνουμε ως το τέλος στη διεκδίκηση μιας θέσης. Στην πρώτη εξάδα. Ενόψει του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που εκμεταλλεύεται την έδρα, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα.

Έχει μόνο τρεις ήττες στο γήπεδο του, έχει ένα από τα καλύτερα ρεκόρ εντός έδρας, παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό και στην επίθεση δημιουργεί περισσότερες κατοχές και έχει περισσότερους πόντους.

Το κύριο μέλημα μας είναι πως θα παρουσιαστούμε αμυντικά και πως θα σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι που θα θέλει να παίξει ο Κολοσσός. Θα είναι πολύ σημαντικό να σταματήσουμε τη δημιουργία του Perrantes και την εκτέλεση του Goudelock» τόνισε ο Στάθης Νεραντζάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ