O Ρούκι της Οκλαχόμα κράτησε την καλύτερη «παράσταση» του για το τέλος. Στην τελευταία αγωνιστική της regular season, ο Ποκουσέβσκι σημείωσε ρεκόρ καριέρας, στην νίκη των Θάντερ με 117 – 112 επί των Κλίπερς, δίνοντας το δικό του «show» στο παρκέ. Ο Ποκουσέβσκι τελείωσε τον αγώνα με 29 πόντους. Αναφορικά με την ευστοχία του στα […]

O Ρούκι της Οκλαχόμα κράτησε την καλύτερη «παράσταση» του για το τέλος. Στην τελευταία αγωνιστική της regular season, ο Ποκουσέβσκι σημείωσε ρεκόρ καριέρας, στην νίκη των Θάντερ με 117 – 112 επί των Κλίπερς, δίνοντας το δικό του «show» στο παρκέ.

Ο Ποκουσέβσκι τελείωσε τον αγώνα με 29 πόντους. Αναφορικά με την ευστοχία του στα σουτ, είχε 4/10 δίποντα, 6/9 τρίποντα, 3/4 βολές. Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής μάζεψε 8 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε 2 ασίστ.

Μπορεί να υπέπεσε σε 7 λάθη, όμως είχε και ένα μεγάλο τρίποντο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με το οποίο έκανε το σκορ στο 115-112. Ιδανικό φινάλε για την σεζόν του.

Στην ρούκι χρονιά του στο ΝΒΑ ο Ποκουσέβσκι έχει 8.2 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ, 0.9 κοψίματα και 2.2 λάθη μέσο όρο με 34.1% στα σουτ, 28% στα τρίποντα και 73.8% στις βολές σε 24 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας μέρος συνολικά σε 45 αγώνες (28 ως βασικός).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ