Σκέφτεται να περάσει τον Ατλαντικό, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Ο Βασίλιε Μίσιτς δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, έχει όμως κάποιες πρώτες σκέψεις στο μυαλό του.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του Φάιναλ Φορ της Euroleague μπορεί να παραμείνει στην Εφές Αναντόλου, για να διεκδικήσει τον τρίτο διαδοχικό τίτλο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου.

Μπορεί, όμως, και να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Η πρόκληση είναι μεγάλη, μεγάλες ωστόσο είναι και οι απαιτήσεις του. Διότι δεν σκοπεύει να φύγει από την Ευρώπη εάν δεν ικανοποιηθούν συγκεκριμένες απαιτήσεις του.

Συγκεκριμένα, θα μπει σε διαδικασία να εξετάσει σοβαρά την προοπτική του «μαγικού κόσμου» μόνο εάν του κάνει πρόταση ομάδα επιπέδου πλέι οφ. Παράλληλα, αξιώνει συμβόλαιο ύψους δέκα εκατ. δολαρίων.

Τα δικαιώματά του ανήκουν στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αλλά εκείνος δεν ενθουσιάζεται στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στις «βροντές».

Θα πρέπει, δηλαδή, να γίνει και ανταλλαγή. Μιλγουόκι Μπακς, Σικάγο Μπουλς, Ντένβερ Νάγκετς και Σαν Αντόνιο Σπερς έχουν ακουστεί πως εξετάζουν την περίπτωσή του, θα πρέπει όμως και να τον πάρουν από τους Θάντερ και να του δώσουν τα χρήματα που ζητάει και να του εγγυηθούν και συγκεκριμένο χρόνο συμμετοχής!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τουρκία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αναντολού Εφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ