Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν δεν χωράει πλέον στους Νετς. Ενδεχομένως ωστόσο να χωράει στους Λέικερς. Οι οποίοι περιμένουν στη… γωνία στην περίπτωση που ο βετεράνος σέντερ μείνει ελεύθερος. Ο 33χρονος σέντερ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Νετς, το οποίο προβλέπει αποδοχές 9.8 εκατ. δολαρίων. Το Μπρούκλιν θα προτιμούσε να τον στείλει κάπου προκειμένου να […]

Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν δεν χωράει πλέον στους Νετς. Ενδεχομένως ωστόσο να χωράει στους Λέικερς. Οι οποίοι περιμένουν στη… γωνία στην περίπτωση που ο βετεράνος σέντερ μείνει ελεύθερος.

Ο 33χρονος σέντερ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Νετς, το οποίο προβλέπει αποδοχές 9.8 εκατ. δολαρίων. Το Μπρούκλιν θα προτιμούσε να τον στείλει κάπου προκειμένου να πάρει κάτι σε αντάλλαγμα, ωστόσο με την αγορά να μην μοιάζει ιδιαίτερα ανοιχτή για τον Τζόρνταν – και το Μπρούκλιν να μην έχει κάποιο ντραφτ πικ πρώτου γύρου να προσφέρει για να “γλυκάνει” στην συμφωνία – οι δύο πλευρές ψάχνουν τρόπο να διακόψουν την συνεργασία τους. Και εδώ είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι οι Λέικερς.

Έχοντας χτίσει ένα ρόστερ γεμάτο 30αρηδες (και 35αρηδες), οι “Λιμνάνθρωποι” φέρονται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Τζόρνταν προκειμένου να γεμίσουν ακόμα περισσότερο στην θέση του σέντερ, όπου αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι βετεράνοι Μαρκ Γκασόλ και Ντουάιτ Χάουαρντ (και επικουρικά ο Άντονι Ντέιβις).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ