Θέμα έχει προκύψει στην Αμερική τις τελευταίες ώρες, με πρωταγωνιστή τον Λεμπρόν Τζέιμς. Καθώς ο «βασιλιάς» δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν έχει εμβολιαστεί. Ενώ φέρεται να έχει παραβιάσει πρωτόκολλο ασφαλείας της Λίγκας. Το ΝΒΑ άλλωστε είναι πολύ αυστηρό στο θέμα της υγείας. Έχοντας ως στόχο να ολοκληρώσει τη σεζόν κανονικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. […]

Θέμα έχει προκύψει στην Αμερική τις τελευταίες ώρες, με πρωταγωνιστή τον Λεμπρόν Τζέιμς. Καθώς ο «βασιλιάς» δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν έχει εμβολιαστεί. Ενώ φέρεται να έχει παραβιάσει πρωτόκολλο ασφαλείας της Λίγκας.

Το ΝΒΑ άλλωστε είναι πολύ αυστηρό στο θέμα της υγείας. Έχοντας ως στόχο να ολοκληρώσει τη σεζόν κανονικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Ο ηγέτης των Λέικερς φέρεται να έσπασε το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του ΝΒΑ,. Καθώς πριν από τον αγώνα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς βρέθηκε σε εκδήλωση, κάτι που βρίσκεται κόντρα στους κανονισμούς του ΝΒΑ.

Αυτό που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα είναι πως δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με το αν έχει εμβολιαστεί η όχι. Διότι σε κάθε ερώτηση των δημοσιογράφων αποφεύγει να απαντήσει, δίνοντας ακόμα περισσότερες αφορμές για σχόλια και συζητήσεις.

Μάλιστα ο Φρανκ Βόγκελ παραδέχτηκε πως οι Λέικερς δεν έχουν φτάσει στο 85% των εμβολιασμένων παικτών, εκφράζοντας όμως την ελπίδα πως κάτι τέτοιο θα συμβεί άμεσα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ