Πάτρικ Μπέβερλι και Γκάρι Τρεντ στην «κοκορομαχία» της χρονιάς στο χώρο του NBA.

Απίστευτο σκηνικό στην αναμέτρηση ανάμεσα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και τους Τορόντο Ράπτορς! Πάτρικ Μπέβερλι και Γκάρι Τρεντ ξεκίνησαν με «άγριες» διαθέσεις.

Ο άσος της ομάδας του Μινεσότα είναι γνωστός για τις εκρήξεις του. Όπως επίσης και ο άσος της ομάδας του Τορόντο δεν τα «σηκώνει» αυτά. Οι δυο τους λοιπόν δέχθηκαν ίσως την πιο γρήγορη τεχνική ποινή στον χώρο του NBA. Πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση τσακώθηκαν σαν τα «κοκόρια».

Πάμε να δούμε πως ξεκίνησε η «κοκορομαχία». Οι Καρλ-Άντονι Τάουνς και Όστιν Μπαρνς ετοιμάζονταν να διεκδικήσουν την μπάλα στο πρώτο τζάμπολ του ματς. Μπέβερλι και Τρεντ βρέθηκαν δίπλα-δίπλα. Ο παίκτης των γηπεδούχων  θέλησε να ορίσει την περιοχή του και έσπρωξε τον δεύτερο. Κάτι που δεν άρεσε στον παίκτη των φιλοξενούμενων και αντέδρασε. Αυτό είχε ως  αποτέλεσμα να μπουν στην μέση συμπαίκτες, αντίπαλοι και διαιτητές προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Για την ιστορία οι Ράπτορς επικράτησαν 103-91 με τον Τρεντ να πετυχαίνει 30 πόντους και να είναι ο κορυφαίος για την ομάδα του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ