Οι φίλοι του πολύ ταλαντούχου παίχτη, ετοιμαστείτε να τρίβεται τα μάτια σας. όχι με τα κιλά του. Αλλά με την νέα του εμφάνιση που τα σπάει...

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον δεν το έχει και πολύ καλά που η περσινή χρονιά πήγε στράφι και πήρε τα μέτρα του από νωρίς φέτος. Οι φίλοι του πολύ ταλαντούχου παίχτη, ετοιμαστείτε να τρίβεται τα μάτια σας. όχι με τα κιλά του. Αλλά με την νέα του εμφάνιση που τα σπάει…

Ανέβασε στο λογαριασμό του στα social, φωτογραφίες και βίντεο από τις ασκήσεις που κάνει καθημερινά και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Ο Ζάιον… πεινάει! (Ευτυχώς, για τίτλους μόνο, πια…)

ΟΚ. Ότι το… τρώει με μεγάλη όρεξη το φαΐ του ο Γουίλαμσον ήταν πάντοτε φανερό. Το παλικάρι είναι, άλλωστε, νταμάρι και σχεδόν δυο μέτρα μπόι. Μπήκε με φόρα στο NBA το 2019, ως 1η επιλογή των Πέλικανς στο ντραφτ. Και μόλις άφησε πίσω του το πρόβλημα με το μηνίσκο του, στις αρχές αρχές της σεζόν, άρχισε να δείχνει ότι είναι προορισμένος για σπουδαία πράγματα.

Ο Ζάιον κλείνει τα 22 του σε λίγες μέρες. Αλλά έχει προλάβει ως τώρα, από την είσοδό του στο “μαγικό κόσμο” του μπάσκετ, να… μπερδέψει πολύ κόσμο του μπάσκετ. Τη σεζόν 2020-21 ήταν, απλώς σαρωτικός! Τα στατιστικά του, εκθαμβωτικά. Μέσος όρος 27 πόντοι (62.2% στο 2ποντα, 29.4% στα 3ποντα, 69.8% στις βολές), αλλά και, 7.2 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ, ένα κλέψιμο και 2.7 λάθη ανά 33.2 λεπτά. Αναπόφευκτα, μπήκε και στο Ολ Σταρ.

Αλλά πέρυσι… ήταν απλώς άφαντος. Για την ακρίβεια… παραήταν φανερός! Έβαλε πάρα πολλά κιλά και τα γόνατά του, όπως ήταν φυσικό, είχαν πρόβλημα. Έχασε, όλη τη σεζόν. και πολλοί άρχισαν να μιλούν για ένα διάττοντα αστέρα που δε θα κάνει καριέρα στο NBA. Ευτυχώς, κάποια στιγμή προς το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ο Ζάιον συνήλθε. Φυσικά και… πεινάει, ακόμη. Αλλά αυτή τη φορά, κυρίως για διακρίσεις και όχι για (υπερβολικό) φαγητό.

Πολλή σκληρή δουλειά και έτοιμος για το 100%

Τα ρεπορτάζ από τη Νέα Ορλεάνη λένε ότι ο Γουίλιαμσον κάνει πάρα πολύ σκληρή δουλειά στις εγκαταστάσεις των “Πελεκάνων”. Έχει έλθει στα σωστά κιλά του, έχει δυναμώσει, δείχνει πολύ αποφασιστικός και σε καλή ψυχολογική κατάσταση για να δώσει στο παρκέ αυτά που, αδιαμφισβήτα είναι σε θέση να δώσει.

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, στην 4η επαγγελματική του σεζόν, ο Ζάιον μπορεί να είναι ο παίκτης-κλειδί για τους Πέλικανς. Ο υπόλοιπος κορμός της ομάδας είναι πολύ δυνατός. Ντεβόντε Γκρέιαμ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Τζάκσον Χέιζ, Γιόνας Βαλαντσιούνας, Χέρμπερτ Τζόουνς, Μπράντον Ίνγκραμ… Ο Γουίλαμσον της πρώτης του χρονιάς, στο πλάι τέτοιων παικτών μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ