Το πρωτάθλημα του NBA δεν είναι μόνο μαγεία και επιτυχίες. Αυτό το ξέρει καλά ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν.

Το πρωτάθλημα του NBA δεν είναι μόνο μαγεία και επιτυχίες. Αυτό το ξέρει καλά ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν.

Κάποιοι παίκτες δεν έχουν γευτεί όσα άλλοι. Ενώ καποιοι από αυτούς υποφέρουν κάνοντας αυτό που αγαπούν. Γιατί απλώς δεν στάθηκαν τυχεροί.

Ο All Star σκόρερ των Μπουλς, ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, βγάζει αντίδραση για όσα του έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και συγκλονίζει.

 “Τα 3 χρόνια στο Σαν Αντόνιο ήταν ένα ερωτηματικό ψάχνοντας το επόμενο βήμα μου. Όταν ήμουν τόσα χρόνια στο Τορόντο που με αντάλλαξε και έπρεπε να ανακαλύψω τον εαυτό μου, ειδικά με τα ερωτήματα που με ακολουθούσαν” δήλωσε αρχικά ο ΝτεΡόζαν, για να προσθέσει: “Αυτό με επηρέασε, επειδή εγώ δεν είμαι κάποιος που μιλάει γενικά. Αυτό με έκανε να σκεφτώ τι να κάνω για να αλλάξω αυτό το στερεότυπο που υπήρχε για εμένα. Στο Σαν Αντόνιο έλεγα πως όταν πάρω την επόμενη ευκαιρία ήθελα να έχει νόημα”

Πέρασαν μερικές μέρες και αναρωτιόμουν αν θα πάω καπου με μονοετές συμβόλαιο ή με το μίνιμουμ. Αυτό με γάμ…ε πνευματικά. Θυμάμαι ότι για 3-4 μέρες σερί δεν βγήκα από το δωμάτιό μου, δεν είδα τον ήλιο να ανατέλει ή να δύει. Ήμουν στο δωμάτιό μου και είχα κατάθλιψη επειδή δεν ήξερα τι διάολο θα γίνεται. Δεν ήρθα στο Λ.Α (σ.σ ήταν κοντά σε συμφωνία με τους Λέικερς, που δεν προχώρησε). Έβλεπα παίκτες να υπογράφουν και κόσμος μου έστελνε μηνύματα ρωτώντας τι θα κάνω και δεν είχα γαμ…νη ιδέα τι θα κάνω”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ