Ο 32άχρονος γκαρντ/φόργουορντ πάλευε με τους δαίμονές του.

Σε σκοτεινιά μονοπάτια μπήκε πέρυσι το καλοκαίρι ο Ντε Μαρ Ντε Ρόζαν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Ο 23άχρονος γκαρντ/φόργουορντ παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, πως είδε την ψυχική υγεία του να κλονίζεται και, μάλιστα, είχε πέσει σε κατάθλιψη.

Αιτία ήταν η δυσκολία ανεύρεσης ομάδας, για να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Άρχισε να αμφισβητεί τον εαυτό του και τις ικανότητές του, έως ότου ήρθαν οι Σικάγο Μπουλς και του έδωσαν ξανά κίνητρο.

Όπως εξήγησε: «Τα τρία χρόνια στο Σαν Αντόνιο ήταν ένα ερωτηματικό, ψάχνοντας το επόμενο βήμα μου.

Όταν ήμουν τόσα χρόνια στο Τορόντο που με αντάλλαξε κι έπρεπε να ανακαλύψω τον εαυτό μου, ειδικά με τα ερωτήματα που με ακολουθούσαν, επηρεάστηκα.

Γενικά, δεν είμαι κάποιος που μιλάει. Αυτό με έκανε να σκεφτώ τι να κάνω για να αλλάξω αυτό το στερεότυπο που υπήρχε για εμένα.

Το καλοκαίρι δεν πήγε όπως περίμενα. Αυτό έφερε αμφιβολία και με έβαλε σε σκοτεινό μέρος, γιατί άρχισα να αναρωτιέμαι πού πάω και τι παίκτης θα γίνω.

Αυτά τα ερωτήματα άρχισαν να έρχονται. Τα μεγάλα ονόματα συνήθως υπογράφουν τις πρώτες ημέρες και αυτό δεν έγινε με εμένα.

Πέρασαν μερικές ημέρες και αναρωτιόμουν εάν θα πάω κάπου με μονοετές συμβόλαιο ή με το μίνιμουμ. Αυτό με γάμ…ε πνευματικά. Θυμάμαι ότι για 3-4 ημέρες σερί δεν βγήκα από το δωμάτιό μου. Δεν είδα τον ήλιο να ανατέλλει ή να δύει!

Ήμουν στο δωμάτιό μου κι είχα κατάθλιψη, επειδή δεν ήξερα τι διάολο θα γίνει. Έβλεπα παίκτες να υπογράφουν και κόσμος μου έστελνε μηνύματα, ρωτώντας τι θα κάνω, και δεν είχα γαμ…νη ιδέα τι θα κάνω.

Όταν ήρθε το Σικάγο και υπέγραψα, ανακουφίστηκα. Ωστόσο, την ίδια στιγμή εκνευρίστηκα και μπήκα σε μια φάση πνευματικά γαμ…σε τα όλα. Θα διαλύσω ό,τι λέγατε για εμένα. Δεν θα πω τίποτα, θα δουλέψω σκληρά και θα αποδείξω σε όσους αμφέβαλλαν τι μπορώ να κάνω.

Όταν πήγα στο Σικάγο σκέφτηκα ότι θα αρπάξω την νέα ευκαιρία με κάθε τρόπο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ