Ζωντανή διαφήμιση της Ελλάδας ο ίδιος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι, παράλληλα και ο καλύτερος πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού παγκοσμίως. Και όχι μόνο στο πλαίσιο συνεργασιών με εταιρείες, αλλά και επειδή ο ίδιος το θέλει, από αγάπη για τη χώρα μας...

Ο Giannis είναι Ο πρέσβης της χώρας! (Ποιος ΕΟΤ;) Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ήταν, κάποτε, το μοναδικό εργαλείο προώθησης των υπέροχων προορισμών της χώρας μας. Στην εποχή μας εξακολουθεί και κάνει δουλειά, αλλά, η αλήθεια είναι, χωρίς τις δυνατότητες και τις αυξημένες αρμοδιότητες του παρελθόντος. Αλλά… δεν πειράζει. Όχι όσο υπάρχει ο Giannis.

Μπορεί να μας φαίνεται σα χθες. Αλλά ο Greek Freak είναι πρωταγωνιστής στον “μαγικό κόσμο” του NBA εδώ και εννιά χρόνια πια! Σ’ αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει τα πάντα στις ΗΠΑ και είναι, πια, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο του αθλητισμού παγκοσμίως. Και ο άνθρωπος που ποτέ σ’ όλο αυτό το διάστημα δεν έχει πάψει να διαφημίζει με κάθε τρόπο την Ελλάδα!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34)

Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη!

Και, μάλιστα, δεν το κάνει αφότου έγινε επίσημος συνεργάτης και, π.χ. της Aegean. Το κάνει από την πρώτη στιγμή, σε κάθε ευκαιρία. Και με λόγια και με πράξεις και, βέβαια με… αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια. Ο Giannis, μόνο στο ίνστα έχει σχεδόν 13.000.000 ακολούθους (12.600.000 για την ακρίβεια και… ανεβαίνει!) Και σπανίως ανεβάζει σ’ αυτό κάτι που δεν έχει να κάνει με το μπάσκετ (αυτονόητα), την οικογένειά του (που λατρεύει) και την Ελλάδα (που λατρεύει εξίσου)!

Όπως είναι φυσικό, οι καλοκαιρινές διακοπές του Giannis είναι γεμάτες από Ελλάδα. Και οι αναρτήσεις του “μαγνήτης” για τα αξιοθέατα της Πάρου, της Αντίπαρου, της Σαντορίνης, της Μυκόνου. Μαζί με τον αδελφό του, Θανάση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τουριστικοί πρέσβεις της χώρας με πολύ επιδραστικό αποτέλεσμα. Και έχουν φέρει στην Ελλάδα Μπρουκ Λόπεζ, Έρικ Μπλέντσο, Τζορτζ Χιλ, Ντάρβιν Χαμ (πρώην βοηθός προπονητής στους Μπακς).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34)

Οι επισκέψεις στην Ακρόπολη και οι βίλες στο Costa Navarino

Πολύ χρόνο στην Ελλάδα, ο Giannis περνάει στην Αθήνα. Εδώ μεγάλωσε, άλλωστε και οι μνήμες του είναι πολλές. Κάθε φορά που βρίσκεται στην πρωτεύουσα, η οικογένεια δεν παραλείπει να επισκέπτεται και το πιο διάσημο τοπόσημό της -κι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στον πλανήτη- τον Παρθενώνα…

Πρόσφατα, ο Giannis αγόρασε και δύο από τις υπέροχες βίλες του συγκροτήματος-πρότυπο για τη χώρα, στην Καλαμάτα. Μιλάμε ασφαλώς για το Costa Navarino, που έχει κυριολεκτικά μεταμορφώσει την τουριστική εικόνα της Ελλάδας παγκοσμίως. Ο Αντετοκούνμπο έχει μόνο καλά λόγια να πει για το χώρο, που προσφέρει ξεκούραση, αναψυχή και, φυσικά, την απαραίτητη για πρόσωπα τέτοιου βεληνεκούς ασφάλεια, για τον ίδιο και την οικογένειά του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34)

Όπως λέει, σκέφτεται ήδη μπροστά, στα χρόνια που τα παιδιά του θα έχουν μεγαλώσει. Και τα δύο αυτά σπίτια στο Costa Navarino είναι, τώρα, ένα μέρος που “μπορούν να παίζουν ήσυχα στη θάλασσα”, αλλά κι ένα μέρος που θα τους προσφέρει πολλά και στο μέλλον… Στρα 27,5 του πια, ο Giannis είναι πια πολύ ώριμος και με πολλές παραστάσεις στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Αλλά ποτέ δεν ξεχνάει την Ελλάδα. Και ποτέ δεν ξεχνάει να τη διαφημίζει στα πέρατα της γης…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ