Θες να δεις από κοντά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο NBA; Πρέπει να ανοιχτείς πολύ οικονομικά! Οι τιμές που ανακοινώθηκαν είναι από... άλλο πλανήτη.

Θες να δεις από κοντά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο NBA; Πρέπει να ανοιχτείς πολύ οικονομικά! Οι τιμές που ανακοινώθηκαν είναι από… άλλο πλανήτη.

Το πρώτο τζάμπολ κοντοζυγώνει στον μαγικό κόσμο του NBA. Οι διοικούντες αρέσκονται να τοποθετούν μεγάλα ντέρμπι στο opening της regular season και το ίδιο θα γίνει και φέτος.

Οι LA Lakers θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Warriors σε μια τιτανομαχία ανάμεσα σε Στεφ Κάρι και Λεμπρόν Τζέιμς. Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 18 Οκτωβρίου και για να βρεθείς στο γήπεδο πρέπει να χρυσοπληρώσεις το εισιτήριο!

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έρχονται από την Αμερική ένα μαγικό χαρτάκι έχει κατά μέσο όρο 897 δολάρια. Ποσό εξωφρενικό αλλά η δίψα για δράση και ντέρμπι είναι μεγάλη!

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο μπασκετικό “αντίο” του Κόμπε Μπράιαντ όπου το εισιτήριο κόστιζε 1.137 δολάρια. Φυσικά κανείς δεν ήθελε να χάσει την τελευταία παράσταση του σπουδαίου Αμερικανού!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ