Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκεται μόνιμα στο πλευρό του αδερφού του! Μπορεί να μη συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του αλλά νιώθει σημαντικός για την ομάδα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκεται μόνιμα στο πλευρό του αδερφού του! Μπορεί να μη συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του αλλά νιώθει σημαντικός για την ομάδα.

Ο μεγάλος αδερφός του Greek Freak παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports και αναφέρθηκε στο δικό του ρόλο στους Μπακς, τις πιθανότητες τίτλου αλλά και τα όσα… αφύσικα έχει πετύχει ο Γιάννης με την πορεία του στο NBA.

«Κάθε φορά που τον βλέπω να αγωνίζεται με εκπλήσσει πραγματικά, το γεγονός ότι παίζει τόσο καλά αλλά παράλληλα είναι τόσο αφοσιωμένος στο να γίνει καλύτερος δεν το βλέπεις καθημερινά. Έχει αναδιαμορφώσει την λέξη φυσιολογικό, διότι κάθε του εμφάνιση είναι καλύτερη από την προηγούμενη και πολλοί το θεωρούν απλό πλέον όταν σκοράρει 35 πόντους και κατεβάζει 15 ριμπάουντ», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης.

«Θα μπορούσα να αγωνιστώ σε πολλές άλλες ομάδες και όχι μόνο στην Ευρώπη. Ωστόσο, νιώθω ότι ο ρόλος μου εδώ είναι πολύ σημαντικός, γιατί είμαι πάντα έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Απολαμβάνω το κάθε λεπτό στο Μιλγουόκι, έχω καταφέρει πολλά και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά», τόνισε ο Έλληνας φόρογουορντ.

«Στην Ανατολή αλλά και γενικά στο ΝΒΑ δεν υπάρχει ποτέ ξεκάθαρο φαβορί για τον τίλτο, όλες οι ομάδες είναι δυνατές και έχουν εξαιρετικούς παίκτες. Εμείς έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, δεν ξέρω αν θεωρούμαστε φαβορί αλλά αυτό που θα πω είναι ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να χαρίσουμε άλλον ένα τίτλο στη πόλη του Μιλγουόκι», είπε κλείνοντας 30χρονος.

Οι Μπακς του Γιάννη και του Θανάση αυτή την στιγμή βρίσκονται στην δεύτερη θέση της Ανατολικής περιφέρειας με ρεκόρ 39-17 και μόλις 1.5 παιχνίδι πίσω από τους πρωτοπόρους Σέλτικς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ