Ο παίκτης παίζει στο NBA, «έχει δελτίο», λαμβάνει εκατομμύρια απ’ το συμβόλαιό του, κι όμως κατάφερε να χάσει τα… άχαστα! Στον αθλητισμό, σίγουρα συμβαίνουν και αποτυχίες. Δεν υπάρχει μόνο η επίτευξη ενός καλαθιού που θα δώσει τη νίκη, ή κάποιο εύστοχο σουτ γενικότερα. Υπάρχει κι η αποτυχία, απλά κάποια χαμένα καλάθια, λόγω του τρόπου που […]

Ο παίκτης παίζει στο NBA, «έχει δελτίο», λαμβάνει εκατομμύρια απ’ το συμβόλαιό του, κι όμως κατάφερε να χάσει τα… άχαστα!

Στον αθλητισμό, σίγουρα συμβαίνουν και αποτυχίες. Δεν υπάρχει μόνο η επίτευξη ενός καλαθιού που θα δώσει τη νίκη, ή κάποιο εύστοχο σουτ γενικότερα. Υπάρχει κι η αποτυχία, απλά κάποια χαμένα καλάθια, λόγω του τρόπου που χάθηκαν, γίνονται και… viral σε όλον τον πλανήτη.

Για την εν λόγω φάση, μιλά όλο το NBA, με τον Γάλλο παίκτη των Οκλαχόμα Θάντερ να «καταφέρνει» να χάνει δύο σουτ κάτω απ’ το καλάθι.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, οι δύο χειρότερες ομάδες της λίγκας έπαιζαν αντίπαλες.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Μάλεντον, ο οποίος βρέθηκε μόνος του κάτω από το καλάθι κι αστόχησε σε lay up. Μετέπειτα, πήρε το ριμπάουντ, αλλά κατάφερε να αστοχήσει σε κάρφωμα που δοκίμασε.

Δείτε τη φάση παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=ndb9aJiNgH8

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ